sâmbătă


Puffinaut - un stil de viață sănătos!




         În ultima vreme auzim din ce în ce mai des că trebuie să punem un accent deosebit pe un stil de viață sănătos. Cu toții ne dorim să adoptăm acest stil de viață dar continuăm să ducem o viață dezordonată, consumând pe apucate numai produse din categoria junk-food, ducând o viață sedentară sau pierzând nopțile cu socializarea online deși știm că un stil de viață sănătos presupune o alimentație sănătoasă și, în general, consumarea produselor naturale, bio; multă mișcare, hidratare corespunzătoare, odihnă și, pe cât posibil, eliminarea definitivă a stresului din viața noastră. Toți ne dorim o viață lungă și fericită, unde boala și necazurile să nu ne atingă.  
         Dar facem tot ce-i posibil pentru a ne atinge acest țel? Conform statisticilor, mai mult de 80% din sănătatea noastră depinde de modul în care ne hrănim, dacă facem sport, dacă ne odihnim îndeajuns dar și de emoțiile și sentimentele pe care le experimentăm. Restul de 20% este transmis genetic sau are legătură cu mediul înconjurător și sistemul de sănătate al țării în care locuim. Ceea ce vreau să subliniez, de fapt, este că stă în puterea noastră să adoptăm cu adevărat un stil de viață sănătos pentru noi și, mai ales, pentru copiii noștri. 

Sănătatea copilului depinde întotdeauna de alegerile noastre


         Copiii nu reușesc la fel de bine ca adulții să facă față substanțelor chimice cu care intră în contact și un număr relativ redus de substanțe chimice i-ar putea afecta într-un mod destul de grav. Însă produsele organice ce conțin doar ingrediente naturale sunt de departe mult mai blânde și mai bune pentru pielea unui copil și niciodată nu-i va putea provoca acestuia probleme de sănătate. Nu încape îndoială că produsele bio sunt unele dintre cele mai sănătoase alimente de pe piață, fiind lipsite de aditivi nocivi, substanțe toxice și alte procesări industriale care le distrug conținutul sau compoziția naturală și, odată cu ea, și sănătatea noastră sau a copiilor noștri. De aceea majoritatea părinților, indiferent de posibilitățile financiare, preferă ,,să treacă bebelușul pe bio sau organic” în tot ceea ce privește îngrijirea lui - mâncare, îmbrăcăminte, jucării sau produse cosmetice. Lipsa aditivilor alimentari și fabricarea atentă a produselor bio scoase pe piață a captat de la început atenția tuturor părinților care-și doresc întotdeauna tot ce-i mai bun pentru copilul lor.
        În ultimii ani, numărul bebelușilor care suferă de alergii este tot mai mare. Unul dintre factorii ce favorizează apariția acestei sensibilități la diferite substanțe îl constituie substanțele chimice din alimentație, din cosmetice dar și detergenții folosiți. Singura soluție pentru a-i proteja și a preîntâmpina apariția alergiilor este să alegem pentru ei doar produse ecologice bebeluși, produse pe care le găsim din ce în ce mai ușor și într-o gamă foarte variată. Îndoielile despre toxicitatea anumitor produse pentru cei mici i-au determinat pe părinți să fie mult mai atenți și vigilenți în ceea ce privește sănătatea bebelușilor lor și alegerea produselor de îngrijire pentru aceștia.

Unde putem găsi produse bio pentru bebeluși?


         Astăzi sunt din ce în ce mai mulți părinți care preferă produse bio pentru copiii lor. Părinții devin tot mai îngrijorați în legătură cu multitudinea de produse chimice diferite la care copiii lor sunt expuși în fiecare zi. Bebelușii au o piele foarte sensibilă. Pentru a evita eczemele, petele roșii sau iritațiile este preferabil să utilizăm numai produse de îngrijire bio pe bază de uleiuri vegetale, florale sau plante. Pielea micuților, fină și fragilă, necesită, așadar, produse adaptate. Mai fină decât a adulților, pielea bebelușilor este mai puțin protejată contra agresiunilor exterioare și absorb mai ușor agenții chimici cum ar fi parabenii și alte ingrediente din produsele tradiționale non-organice. E de preferat, deci, utilizarea produselor adaptate, special concepute pentru bebeluși, produse care să conțină numai ingrediente naturale. Costurile pot fi uneori mai mari decât ale celorlalte dar trebuie să avem în vedere, în primul rând, beneficiile pentru sănătatea celor mici.
Puffinaut este locul unde puteți găsi o linie de produse pentru copii dar și pentru părinți, din materiale organice, fără substanțe nocive: haine, jucării, scutece ecologice bebeluși, cosmetice. Toate produsele de pe site au în comun calitatea superioară și siguranța. Tot aici puteți găsi un produs de top recomandat de foarte multe mămici care l-au testat deja pe pielea bebelușilor lor: cel mai bun detergent ecologic bebeluși, special creat pentru a avea grijă de piele delicată și sensibilă a celor mici.

Din ce în ce mai mulți părinți aleg să folosească produse de îngrijire bio pentru copii și bebeluși deoarece organismele acestora sunt încă în creștere și formare și sunt mult mai expuse și mai sensibile față de substanțele chimice care se regăsesc în produsele non-organice. E timpul ca și tu să faci o schimbare pentru binele copilului tău!

Niciun comentariu: