miercuri

Vine, vine primăvara cu două mari campanii blogosferice super-interesante!



Sunt blogger de câțiva ani. Nu foarte mulți! Dar tot mi se pare foarte tare!
Cum adică ce-i aia, frate?!

Bloggerul este o persoană care navighează prin frontierele spațiului virtual al internetului cu diferite motive, fie profesionale sau chiar personale, oferind publicului larg spre lecturare texte cu o paletă tematică foarte largă: politice, economice, sociale, etc. Aceste publicații web reprezintă un fel de ,,portavoce” a bloggerului către lumea întreagă - un fel de mijloc de comunicare din ce în ce mai apreciat în zilele noastre. Consider că blogger-ul autentic este acela care scrie pe blog din pasiune pentru scris, pentru împărtășit idei și media online - pentru că blogging-ul înseamnă, până la urmă, oameni, comunicare, informație, înseamnă dezbatere dar, mai ales, competiție. Fiecare blogger își dorește să aibă câți mai mulți cititori și încearcă, prin fiecare text, să ofere un conținut de calitate, original. Competițiile pentru bloggeri sunt, deasemeni, un etalon pentru calitate, mai ales că vin la pachet cu premii foarte tentante. 

Pentru bloggeri, primăvara 2018 debutează cu două mari campanii: Spring SuperBlog și Blogathon, campanii care, anual, adună laolaltă zeci de bloggeri pasionați de scris și, mai ales, de adrenalină. Accept/aștept toate provocările cu nerăbdare, mai ales că nu este prima dată când particip la astfel de concursuri. 

SuperBlog este o super-competiție antrenantă din blogosfera românească. La 1 martie debutează cea de-a XVI-a ediție- Spring SuperBlog 2018 - o competiție acerbă de creativitate cu probe incitante și sponsori generoși. Vă asigur că experiența acestui concurs este incredibilă: epuizantă și totodată foarte mobilizatoare și îmbucurătoare. Nu-mi mai propun să ajung la Gală, pentru că de fiecare dată a intervenit câte ceva și am amânat #MareaÎntâlnire. Sper doar să am inspirație și timp să ajung și de data aceasta, la finalul competiției, cu un rezultat îmbucurător. Mărțișorul Spring SuperBlog ne aduce și prima probă a competiției. Să avem super-inspirație și o motivație putenică până la final!

BlogAwards este platforma mea de suflet. Aici am participat ca blogger debutant la numeroase provocări care mi-au și adus premii frumoase și, ce-i mai important, m-au făcut să am încredere în tot ceea ce fac acum. Am primit mereu sprijinul bloggerilor cu vechime și recunosc că aici am învățat, puțin câte puțin, despre tainele scrisului pe blog. Blogathon 2018 a debutat deja pe 19 februarie și se va încheia în prima zi a lunii octombrie. 
Poți scrie deja pentru primele două campanii:
Campania Vitaldent campanie ce se va încheia pe 14 Martie 2018
Campania Onore.ro – campanie ce se va încheia pe 4 Aprilie 2018
Iată și cum va fi stabilit Clasamentul Blogathon 2018
Se va realiza suma punctajelor obtinute de fiecare blogger în parte. Bloggerul care va aduna cele mai multe puncte se va clasa pe locul 1. Premiile corespunzatoare fiecarei campanii în parte vor fi acordate în termen de cel mult 21 de zile din momentul anunțării câștigătorilor. Câștigătorii vor fi anunțați în termen de cel mult 14 zile din momentul încheierii fiecarei campanii individuale. În cadrul fiecarei campanii vor fi acordate câte unul, două, trei sau mai multe premii, în funcție de regulament. Câștigătorii premiilor, respectiv ocupanții primelor trei poziții din cadrul fiecărei campanii individuale vor fi deciși de sponsorii campaniei respective.

Dacă vă plac aceste provocări creative ale primăverii și mai ales dacă sunteți pasionați de scris, m-aș bucura să participați și voi, alături de mine, la aceste două mari campanii blogosferice super-tentante. Promit că nu mă voi supăra dacă vă veți situa deasupra mea în clasamentul final! Spor la scris și multă inspirație care să vă aducă premiile pe care le doriți!

Niciun comentariu: