sâmbătă

Cum ar fi viața ta fără durere?





         Durerea este un mod de comunicare



         Putem interpreta durerea ca un semnal pe care corpul tău ți-l transmite că ceva nu este în regulă, că ceva nu merge bine și că ai nevoie de o schimbare. Durerea este ca o voce din interior care-ți spune că trebuie să schimbi situația în care te afli. Scopul durerii este tocmai să te avertizeze că ceva nu merge bine. Durerea nu este ceva ,,rău”- așa cum cred majoritatea oamenilor. Durerea este, de fapt, ghidul de care are nevoie organismul nostru, nu trebuie sp fugim de ea. Durerea ne face compasionați, plini de mepatie. Fuga de durere ne face egoiști, fricoși și, în ultimă instanță, nefericiți.

         O viață fără dureri


        Bolile reumatice sunt afecțiuni dureroase cauzate de inflamație, tumefiere și durere în articulații sau mușchi. Unele boli (osteoartrita) sunt rezultatul uzurii articulațiilor, altele (artrita reumatoidă) apar atunci când sistemul imunitar devine hiperactiv și atacă garniturile articulațiilor cauzând dureri articulare, umflare și distrugere. 

      Simptomele osteoartritei includ: articulațiile pot fi calde la atingere, durere în timpul mersului, dificultăți la prinderea unor obiecte, la îmbrăcat, pieptănat sau aplecat, dureri de articulații, umflarea articulațiilor. 

      Simptomele artritei reumatoide includ: dureri articulare și umflare, rigiditate articulară (mai ale dimineața), oboseala, febra, noduli numiți ,,noduli reumatoizi”.

         Tratamente pentru bolile reumatice


        Tratamentele pentru bolile reumatice includ medicamente penteru a ameliora simptomele și a controla evoluția bolii. Pe lângă medicamente, planul de tratament mai poate include și exerciții regulate, un regim alimentar echilibrat, reducerea stresului, odihna.

          NON DOLOR- remediu naturist ideal pentru ameliorarea durerii provocate de afecțiunile articulare și musculare reumatice


        Crema NON DOLOR (30ml.), are în compoziție extracte din plante  indiene care calmează durerile musculare difuze sau localizate, crampele musculare sau durerile după efort fizic  intens sau contuzii. Aplicată pe zona afectată crema intensifică circulația sângelui fiind recomandată ca tratament ideal pentru menținerea sănătațăă articulare. Unguentul se aplică pe zona vătămată și dureroasă, masându-se prin mișcări circulare, ușoare timp de câteva minute până la o absorbție totală.

         Îți doresc să treci prin durere, să o asculți și să te elibereze de situațiile nefericite prin care vei trece de-a lungul vieții! 

         Fără NON DOLOR, totul doare!


Niciun comentariu: