luni


Drumul spre succes 



         Niciodată nu mi-am imaginat că ,,mobilul” va deveni un canal de marketing fundamantal pentru noi toți deși previziunile pozitive din anii trecuți de pe piața de mobile marketing nu au contenit să se adeverească cu o viteză surprinzătoare, cel puțin pentru mine. Acum, cu ajutorul telefonului mobil se pot face o mulțime de tranzacții, de orice tip, extrem de ușor și într-un timp foarte scurt. Nu mi-am închipuit niciodată, însă, că device-ul acesta micuț va fi deschizătorul drumului meu spre succes. El și e-trad.ro - Primul magazin online de traduceri din România. 

         Medicii români vânați de clinicile din străinătate


         Criza care a zdruncinat din temelii sistemul medical din țara noastră o consider inacceptabilă iar corupția care a atins un nivel scandalos, inuman, chiar ucide, la propriu. Statul român nu face mai nimic pentru medici și asistente, pentru spitale sau pentru medicamentele necesare bolnavilor... Tocmai de aceea se vorbește din ce în ce mai mult despre exodul medicilor români care tratează bolnavii altor țări și, cu siguranță, acest subiect va avea nevoie de mult mai multă cerneală și în viitorul apropiat. Sunt de părere că numai o echipă de oameni onești, cu viziune, poate resuscita sistemul nostru sanitar. Deși, drumul spre succes al cadrelor medicale tinere se îndreaptă din ce în ce mai mult spre o carieră în spitalele și clinicile din afara țării, unde condițiile sunt de top, salariile decente, plus multe alte beneficii, demne de luat în seamă: locuință de serviciu, cursuri gratuite pentru învățarea limbii, școli bune pentru copii.

         De curând am luat decizia definitivă de a pleca la lucru în străinătate, determinată fiind de insatisfacția profesională, de corupție, de incorectitudinea din mediul profesional. Dacă statul român nu face nimic pentru medici și asistente, din ce în ce mai multe spitale din afara țării au înțeles că aici pot găsi specialiști bine pregătiți, dornici de muncă și afirmare. Recunoasc că și eu am fost atrasă de condițiile de muncă și un salariu de mii de euro, deși știu că spitalele de la noi se confruntă, încă, cu o gravă lipsă de personal. Sunt conștientă, la fel ca mulți alți colegi de-ai mei, că pot face mai mult și mi-am dorit dintotdeauna să ajut la creșterea și prestigiul instituției în care lucrez... însă, în loc să fiu susținută și încurajată, deseori am avut parte exact de atitudinea opusă din partea colegilor seniori. Tinerii nu au nevoie de aprecieri din milă sau alte considerente și știm că este drum lung până la adevăratul succes în carieră. Dar simt că pentru asta am nevoie de altceva, știu că nu mai pot continua aici, într-un astfel de mediu în care este promovată incompetența, superficialitatea, corupția și... mi-am depus actele de angajare pentru Marea Britanie. Faptul că România face parte din Spațiul Economic European mi-a mărit, cu siguranță, șansele de reușită, pentru că, în decurs de numai două săptămâni am primit un răspuns afirmativ. Nu știam, însă, că greul abia acum începea...

         Rapiditate, profesionalism, calitate - e-trad.ro


      Aveam nevoie de o mulțime de acte, grupate în vreo trei dosare principale: dosarul pentru GMC (cel mai important dosar pentru full registration), dosarul pentru Homme Office (e necesar doar pentru că ești român sau bulgar - odă conducătorilor iubiți) și dosarul pentru angajator/ spital (un dosar mai puțin oficial, dar, deasemeni, obligatoriu) Aveam nevoie ca aceste acte să fie finalizate în cel mult trei zile, altfel pierdeam trenul vieții mele, cum s-ar zice. Dar nu asta era marea problemă, ci faptul că toate actele (excepție făcând pașaportul) era musai să fie însoțite de o traducere în engleză, traducere realizată de un traducător autorizat. Am fost refuzată de mai multe firme pe motiv că acestea nu fac traduceri medicale. Le-am tot explicat că este vorba doar de o traducere acte studii, nicidecum de cine știe ce traduceri tehnice. Recunosc că am avut mare noroc cu e-trad.ro - o platformă online de unde îți poți comanda orice traducere dorești, din toate domeniile, cu o varietate de limbi disponibile, în toate combinațiile lingvistice posibile. Acest serviciu de traduceri, pe care vă recomand să îl folosiți pentru orice fel de traduceri, este, de fapt, primul magazin online de traduceri din România. În mai puțin de patru minute eu am finalizat comanda direct de pe telefon, plătind cu cardul și beneficiind și de o reducere substanțială. 
         Succesul meu e garantat acum!


Spring SuperBlog 2018


Niciun comentariu: