miercuri


E timpul pentru o schimbare-Machiajul perfect după 40 de ani!


,,Cel mai bine este să arăți natural 
dar pentru asta e nevoie de machiaj”
(Calvin Klein)


         Viața e frumoasă la orice vârstă, de fapt! 
         Femeile trecute de patruzeci de ani nu fac excepție. Femeile pot fi frumoase la orice vârstă! 
        E știut faptul că ele adoră să fie apreciate pentru frumusețea lor, să atragă priviri admirative din partea bărbaților și nu numai a lor. O dată cu trecerea anilor, însă, la toate femeile intervin unele schimbări; și nu mă gândesc aici la modă, ci la faptul că pielea și trăsăturile feței fac ca ceea ce odată arăta armonios pe o față tânără să nu mai arate așa de bine pe fața unei femei cu vârsta de peste patruzeci de ani. Cu ajutorul produselor potrivite și cu puțină răbdare, aceste probleme pot fi, însă, estompate. Un machiaj adecvat vârstei ar trebui să fie natural, luminos și proaspăt căci la această vârstă scopul este de a scoate în evidență trăsăturile frumoase, ascunzând imperfecțiunile, folosind, astfel, un machiaj cât mai discret. Trucurile de machiaj folosite în tinerețe nu mai pot fi aplicate cu același succes la această vârstă. Aspectul pielii și mai ales machiajul femeilor de peste patruzeci de ani poate să scadă sau să adauge zece ani vârstei reale a tenului. Pentru a arăta fabulos chiar și după prima tinerețe trebuie ca doamnele să opteze pentru un machiaj care să nu înăsprească trăsăturile feței, să nu încarce tenul sau să accentueze îmbătrânirea pielii. Regula de aur de care trebuie să țină cont toate femeile trecute de patruzeci de ani este să nu-și nege vârsta, să se mândrească cu faptul că alegând ritualul corect de îngrijire, patruzeci de ani înseamnă pentru ele, de fapt, ,,a doua tinerețe”.

         Nu lăsa anii să-și spună cuvântul!


         Îmbătrânirea este un proces natural iar pierderea elasticității pielii și apariția ridurilor sunt, din nefericire, stigme pe care corpul tuturor doamnelor le arată. Este timpul, doamnelor, să vă actualizați rutina de frumusețe și să încercați produse noi, inovatoare, pentru a crea imagini tinerești și uimitoare. La această vârstă vorbim deja de trucuri de machiaj care întineresc chipul, estompează ridurile și alte imperfecțiuni și dau mai multă prospețime. Trebuie să renunțați la tehnicile pe care le-ați folosit până acum și în locul culorilor puternice să le folosiți pe cele naturale iar texturile cu aspect perlat să fie înlocuite cu cele mate. 

        Odată cu trecerea timpului pielea devine tot mai palidă, tocmai de aceea este foarte important să dați chipului un strop de culoare. Obrajii pot fi puși în evidență cu un blush discret, de preferat în nuanța piersicii (cel mai natural aspect e dat de blush-urile cremă). La final, puteți folosi un iluminator cremos (îl recomand pe cel de la Farmec, care asigură un luciu natural și uniform datorită pudrei de diamant din compoziție) exact pe osul pometelui pentru a vă pune în valoare obrajii, a da chipului mai multă luminozitate și pentru a obține un efect discret de strălucire. Dacă doriți să deschideți mai mult privirea puteți aplica puțin din produsul-minune și pe arcadă.

         Puneți-vă ochii în valoare folosind pe pleoape nuanțe pastelate ori apropiate de culoarea părului, neapărat cu textură mată (de preferabil bej, roz pal, arămiu, auriu). Dermatograful negru și fardul sidefat sunt două produse ce ar trebuie înlăturate definitiv din trusa de machiaj a doamnelor trecute de patruzeci de ani (primul produs înăsprește trăsăturile în timp ce al doilea scoate în evidență ridurile din această zonă). Dacă ai observat deja riduri fine în jurul ochilor, nu mai folosi deloc fard de pleoape irizat sau strălucitor, evită astfel de make-up. Aceste farduri sclipitoare fac ridurile mult mai vizibile și le scot în evidență. Schimbă fardul strălucitor cu unul mat care camuflează ridurile fine. Culorile piersică sau șampanie sunt cele mai potrivite, ele deschid privirea și le putețe aplica pe toată pleoapa. Dacă aveți pleoapele umflate alegeți nuanțe maronii, pentru a crea iluzia unei pleoape adânci (recomand cele trei palete de farduri de pleoape - nude, rose și smokey- de la Farmec).

         Rujul trebuie ales cu mare grijă, evitându-se nuanțele aprinse, cu texturi lucioase (acestea scot în evidență ridurile din jurul gurii). Cel mai bine vă avantajează rujurile cremoase, hidratante, în nuanțe naturale de roz. Se poate aplica și un strop de gloss pentru volum și luminozitate. Specialiștii sugerează evitarea zilnică a rujurilor ultra-rezistente, deoarece acestea usucă buzele și le micșorează volumul (recomand rujul mat cu acid hialuronic în șapte nuanțe de la Farmec).

         Gerovital Beauty- mai mult decât culoare


         Anul 2018 a debutat cu lansarea gamei de cometică decorativă Gerovital Beauty de la Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice. Gama Gerovital Beauty conține produse destinate fiecărei etape de machiaj, produse care nu încarcă tenul, care-i conferă lejeritate și, ceea ce este cel mai important, un aspect extrem de natural. Această nouă gamă acoperă toate necesitățile unui machiaj complet, incluzând produse pentru ochi, buze și obraji, produse ce se regăsesc într-o varietate generoasă de nuanțe și texturi, în ambalaje elegante, ergonomice și extrem de moderne. Această gamă a fost dezvoltată pe baza ingredientelor active, de ultimă generație: acidul hialuronic, pudra de diamant, vitamina E, cu beneficii certificate: hidratare, protecție, rezistență îndelungată, matifiere, produse perfecte și pentru tenul femeilor trecute de patruzeci de ani. Farmec recomandă primele șaptezeci și patru de produse sub sloganul ,,Mai mult decât culoare” și promite să ofere lejeritate tenului și să păstreze aspectul natural, fără a-l încărca.

         Vă recomand să încercați aceste produse cu încredere, ele fiind disponibile doar în magazinele de brand Gerovital și Farmec și în magazinul online www.farmec.ro.

         Așadar, fiți frumoase, doamnelor! Fardați-vă folosind cele mai bune produse ca să arătați precum cea mai bună variantă a celor care sunteți azi, la peste patruzeci de ani- naturale și zâmbitoare. Învățați să vă iubiți așa cum sunteți, să vă acceptați vârsta și pe voi înșivă! Încrederea în propria frumusețe, privirea luminoasă și zâmbetul fericit va adăuga întotdeauna machiajului o notă anti-age. După 40 de ani viața abia începe!

SpringSuperBlog 2018

Niciun comentariu: