sâmbătă

Marius Călugăru - un blogger de succes



         Încrederea în oameni - o temă interesantă, descoperită, oarecum, întâmplător


          Sunt multe persoane care m-au ajutat să devin mai încrezător în forțele proprii și care m-au învățat care sunt pașii pentru a-mi cultiva această încredere pe cât mai multe planuri. Încrederea, de fapt, stă la baza tuturor relațiilor pe care le avem cu oamenii - mai mult sau mai puțin apropiați. Încrederea ne face să ne apropiem mai mult sau, din contră, să ne depărtăm pentru totdeauna. Azi vreau să vă vorbesc puțin despre cel de la care am învățat că încrederea este un sentiment care se câștigă greu și se pierde repede și, tocmai de aceea, trebuie construită numai cu ajutorul faptelor și argumentelor pe care le aduni în timp.  

         Călugăru- un blogger de încredere


         Pe Marius Călugăru sau mai bine zis pe Blogatu, cum îl cunosc toți bloggerii, l-am cunoscut online prin intermediul participării mele la campaniile BlogAwards- primul site din România care încă face legătura între companii și bloggeri. Medic, un blogger de succes, pasionat de tehnologie, filme, mașini, muzică și divertisment de calitate, realizator de review-uri ale celor mai noi gadget-uri, Blogatu excelează în fiecare din aceste domenii. În marea lui grădină virtuală am găsit de fiecare dată cele mai noi informații, descrieri, review-uri și cam tot ce am avut nevoie în materie de gadget-uri, pentru că lumea tehnologiei este, de fapt, Blogatu.ro. Și ca un blogger adevărat, pasionat de tehnologie, are și un canal de youtube- TestArea- o emisiune cu și despre gadget-uri, la care vă recomand să vă abonați pentru a fi la curent cu cele mai noi review-uri și unboxing-uri la cele mai noi device-uri.

         Fire ambițioasă și un perfecționist desăvârșit - calități care reies din toată activitatea online, Blogatu.ro a fost suportul online pe care mi-am construit și eu relația armonioasă  cu blogul și blogosfera românească

         Online-ul presupune oameni care au din plin de dăruit. Tocmai de aceea, pot spune că, timp de 11 ani, Blogatu.ro a fost un blog de succes. Și, cu siguranță, așa va fi și de acum încolo! 


         Să ne inspiri în continuare cu tot ceea ce faci cu pasiune, bucurie și atât entuziasm!!! Mulțumim pentru tot și mulți ani de calitate, Blogatu.ro!




Niciun comentariu: