miercuri

 

Femeia ar trebui sărbătorită în fiecare zi




        Femeia ar trebui sărbătorită în fiecare zi, nu numai pe 8 martie. Să omagiem, deci, în fiecare zi femeia puternică, femeia ambițioasă, femeia capricioasă și uneori copilăroasă, pentru că ea chiar merită acest lucru!
         Să le sărbătorim, așadar, în fiecare zi, amintindu-ne de chipul blând al bunicii așezate în genunchi în fața icoanei, murmurând senină mulțumiri și rugi fierbinți pentru noi, pentru familie, pentru prieteni- de fiecare dată pentru ceilalți, niciodată pentru ea. Să ne amintim și să omagiem în fiecare zi femeia, purtând în inimă o candelă mereu aprinsă chipului bunicii și o floare gingașă, mereu proapătă în fața icoanei sale, întipărită adânc în gândurile și în inima noastră.  

         Să omagiem femeia în fiecare zi cinstind micile sau marile renunțări ale mamei pentru ca noi să avem tot ce ne dorim, cinstind toate nopțile ei nedormite, toate grijile și toate visele ei neîmplinite pe care zilnic le-a îndesat visătoare în ghiozdanul nostru, sperând să avem tot ce ea n-a avut niciodată. Sărbătorim în fiecare zi femeia-mamă cinstindu-i toate dezamăgirile pe care le-a mascat cu firele ei albe, toate grijile pe care le-a ascuns prin suspine prelungi, toate strângerile ei de inimă pe care le-a trăit cu gândul doar la noi, toate florile pe care nu le-a primit și toate darurile pe care am uitat să i le oferim de ziua ei, toate întrebările pe care nu le-a pus dar care an de an s-au asprit pe obrajii ei în riduri adânci, toate lacrimile, toate rănile și toate durerile pe care nici măcar nu le-am văzut, darămite să le mai și alinăm sau să le mângâiem cumva. Ar trebui să omagiem în fiecare zi femeia - mamă cinstind toate acestea și dăruindu-i un simplu buchețel de flori cadou, flori pe care nu le-a primit și pe care, de fapt, nici nu le-a așteptat vreodată, în mod special, de la noi.

        Să celebrăm femeia în fiecare zi cinstind chipul dăscăliței ce ne-a purtat cu bunătate pașii pe calea cunoașterii, cinstind chipurile tuturor femeilor care s-au luptat pentru libertatea și demnitatea noastră și care azi ne luminează tuturor drumul de dincolo de timp, tocmai din istorie. În fiecare zi să sărbătorim femeia cinstind chipurile și sufletul tuturor femeilor care au suferit o viață-ntreagă pentru fericirea celorlați, care au iubit și s-au lăsat zidite de vii pentru visele nebunești ale bărbaților lor pe care-i îndrăgeau mai mult decât orice. Să cinstim femeile care au mers mereu mai departe, urmându-și cu credință și iubire destinul, chiar dacă aveau inima rănită și lacrimi fierbinți pe obraz. Să învățăm să fim ca ele, Femei în adevăratul sens al cuvântului
         Cu siguranță cel mai frumos mod de a sărbători pe cineva este să nu-l uiți și să încerci să fii ca el, în fiecare zi, cinstindu-l, astfel. Să sărbătorim femeia în fiecare zi, păstrând vii toate icoanele din sufletul nostru, sperând că vom putea să le urmăm pașii, spre amintirea lor eternă. Pentru că cel mai frumos mod de a sărbători pe cineva este să-l ai alături- în minte și suflet- și să mergi tot înainte spre viitor, cu trecutul de mână.  

Femeia ar trebui sărbătorită în fiecare zi!


         Chiar nu este nevoie de un 8 Martie sau orice altă zi specială, nu este nevoie de o zi cu petreceri zgomotoase, cu balonașe sau inimioare roșii. De cele mai multe ori este de ajuns un buchețel de flori prin care să-ți arăți iubirea, respectul, afecțiunea și admirația, flori pe care le poți dărui femeii iubite chiar dacă nu ești lângă ea. E atât de simplu acum să apelăm la orice servicii de livrări flori și să oferim fericire, iubire și mângâiere tuturor femeilor dragi din viața noastră. Deoarece florile sunt mereu cea mai bună modalitate de a spune ,,Te iubesc!”, ,,Iartă-mă!” sau ,,La mulți ani!” există numeroase florării ce oferă servicii de livrare flori la domiciliu, fiecare din acestea venind cu oferte incredibile pentru cei interesați. Cea mai creativă florărie online este Interflora România - lider în livrarea de flori online în întreaga lume și singurul și cel mai prompt serviciu de livrare de flori cu propria rețea internațională.

         Femeia ar trebui sărbătorită în fiecare zi căci numai ea ne luminează viața și inima, strălucind în ochii noștri ca o minunată floare!


Spring SuperBlog 2018

Niciun comentariu: