marți


Nu trebuie să-ți mai faci griji pe viitor!




         Printre problemele cotidiene, grijile care te însoțesc de dimineață până seara și programul stresant de la serviciu, este dificil uneori să îți amintești cât de importantă este igiena orală și astfel o neglijezi. Astfel că, pierderea dinților este o problemă cu care se confruntă în zilele noastre foarte multe persoane, cu implicații atât la nivel fizic dar mai ales la nivel psihic. Pierderea dinților are cele mai multe efecte asupra cavității bucale. O persoană care suferă din cauza unei astfel de probleme tinde să aibă o alimentație nesănătoasă și ajunge chiar să se izoleze complet de lume. Apoi, este vorba și de efectul estetic. Felul în care zâmbim este deosebit de important în relațiile sociale. Persoanele care au pierdut unul sau mai mulți dinți nu vor putea să zâmbească, să râdă, pentru că nu se vor simți deloc în largul lor. Lipsa parțială a danturii mai poate duce și la apariția unor probleme de sănătate - din cauza unei alimentații deficitare pot apărea probleme digestive, precum ulcerul, gastrita, indigestia, dar și anemia. Lipsa dinților poate cauza și probleme de vorbire, astfel încât pronunția greoaie a unor cuvintelor să ducă, inevitabil, și la o irascibilitate accentuată a acestor persoane.

        Statisticile curente arată o situație îngrijorătoare la noi în țară- peste 70% din populație are cel puțin un dinte lipsă. De aceea, este foarte important ca atunci când pierdem un dinte să apelăm imediat la una din soluțiile de înlocuire oferite de medicul stomatolog- fie că este vorba despre un implant dentar, o punte dentară sau o coroană dentară. Oricare din aceste tehnici pe care tocmai le-am amintit te vor ajuta să-ți recapeți încrederea în forțele proprii și să zâmbești larg, din toată inima, fără să mai ai complexe legate de calitatea danturii. 

         Clinica Stomatologică Vitaldent oferă astfel de servicii de înaltă calitate și tehnologie modernă. Echipa de specialiști a clinicii îți devine partener de nădejde în obținerea zâmbetului la care ai visat, chiar de la prima consultație. În timp ce stomatologia tradițională se concentrează doar pe igiena orală și prevenție, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor orale, la clinica Vitaldent putem vorbi și despre estetica dentară pentru că aici se pune accent pe îmbunătățirea aspectului dinților, gurii și zâmbetului tuturor pacienților. Tehnica de ultimă generație a clinicii oferă pacienților și tratamente de estetică facială care aduc acestora, într-un timp relativ scurt, un zâmbet simetric și strălucitor. Și cum recomandarea este importantă vă mai spun doar că dr. Andrei Capra este specialistul care-ți poate oferi zâmbetul sănătos, frumos și perfect funcțional pe care-l doreai și astfel să nu-ți mai faci nici un fel de griji pe viitor.


         Ai grijă de dantura ta și mergi periodic la medicul dentist. Doar acesta poate depista afecțiunile orale de care suferi și te poate sfătui în legătură cu metodele de tratament.


Niciun comentariu: