vineri


I'm on vacation and I'm traveling incognito!





         Vedetele se bucură din plin de nenumărate privilegii însă, deseori, se confruntă și cu dezavantaje. O simplă plimbare cu bicicleta sau o vizită la supermarket devin adevărate aventuri pentru orice vedetă pentru că, la orice pas, poate apărea un paparazzi care să-i surprindă într-o ipostază deloc avatajoasă. Dacă ești o mare vedetă, cum sunt eu, știi că nu vei fi niciodată singur. Toți sunt cu ochii pe tine, cu cine ieși, cu cine ești, oriunde te-ai afla și orice ai face, n-ai cum să scapi: paparazzi reprezintă dușmanul numărul unu al tuturor celebrităților. Sunt mereu cu aparatele pe urma noastră, sperând să ne surprindă toate secretele. Știm cu toții că celebritățile sunt urmărite și criticate pentru orice mișcare pe care o fac, mai ales pentru faptul că se îmbracă prea sport sau prea neglijent. Nu e cazul meu dar tot nu-mi place să mi se urmărească și să mi se interpreteze fiecare pas, fiecare gest, fiecare cuvânt. 

          That's why you have to travel incognito!


         Pentru sejurul din această vară mi-am propus să mă refugiez într-o destinație liniștită, ferită de ochii curioșilor și să petrec acolo șapte zile fără ca nimeni să-mi perturbe liniștea și planul de fericire pe care l-am întocmit până la cele mai mici detalii cu soția. Pentru ca aceasta toate să se și realizeze, știu că n-am altă soluție decât să călătoresc împreună cu familia mea, incognito. 


          In some destinations I can't even travel incognito!


         Recunosc că ne-a fost greu să alegem destinația perfectă: am renunțat rând pe rând la Grecia, Turcia, Egipt și Spania. Erau destinații unde cu siguranță vom fi asaltați de paparazzi și fani și noi ne doream o vacanță ferită de forfota turiștilor. Așa că am căutat locuri mai puțin populare, cu plaje frumoase și liniștite, unde să ne putem relaxa departe de aglomerație și fani.

        De vreo doi ani mi-am tot propus să merg în Bulgaria dar de fiecare dată am renunțat la idee pentru că prietenii mei nu vorbeau tocmai în termeni ortodocsi despre bulgari și țara lor. Cât despre Albena, stațiunea bulgară de la malul Mării Negre unde ne-am hotărât să fugim de lume-n vară, circulă multe zvonuri, iar opiniile sunt împărțite- în timp ce unii o critică, alții o recomandă cu plăcere. Trebuie, așadar, să ne facem o părere proprie! 

           Oferte speciale la cel mai multe vacanțe Christian Tour


         Christian Tour este cel mai mare tour operator de vacanțe charter din România, având o experiență în turism de peste douăzeci de ani. Eu aici am găsit de fiecare dată cele mai bune variante de vacanță pentru mine și familia mea. Christian Tour este, deci, biletul de vacanță preferat de toți călătorii care apreciază profesionalismul și calitatea serviciilor. Recunosc că această destinație a fost recomandarea consultanților datorită plajelor ei absolut superbe în special pentru familiile cu copii mici. Auzisem și noi că Albena este recomandată mai ales familiștilor, că este o stațiune liniștită, cu o mulțime de hoteluri ce oferă servicii all inclusive. Am ales stațiunea aceasta așezată pe malul mării și pentru că are vederi impresionante spre mare și spre rezervația națională Baltata, iar mie-mi place să fac fotografii, nu să fiu fotografiat. Și mai ales pentru că este o stațiune oarecum închisă, tocmai pentru că n-aș vrea să mă ascund din nou de fani și paparazzi în spatele genților supradimensionate ale nevestei sau a căciulilor trase bine pe ochi. 

         Chiar ea a insistat să alegem Albena, știa că stațiunea dispune de unul dintre cele mai mari centre de spa&wallness din Bulgaria. Acesta folosește exclusiv apa din izvoarele minerale locale- hipotermale cu temperaturi de 30 de grade, ușor mineralizate, cu conținut de hidrocarbonat cu calciu și magneziu. Cu siguranță n-am să mă plictisesc nici eu aici, dezvoltarea din ultimii ani a stațiunii a adus numeroase posibilități sportive, parcuri de distracții și centre deosebite de frumusețe și sănătate. Aici se poate practica fără probleme și golf, și tenis, și fotbal - spre deliciul fiilor mei dar mai ales sporturi acvatice antrenante. Nu voi rata nici palatul din Balchik (fosta reședință a reginei Maria), grădina botanică sau muzeele din orașul Dubrudza. 


           La bulgari Marea Neagră e albastră


          De fapt, cam de pe la Vama Veche spre sudul litoralului, Marea Neagră nu mai e neagră, ci turcoaz. Chiar NASA explică fenomenul- prezența unei alge care absoarbe dioxidul de carbon și îl depune pe fundul mării. Plus că, peisajul se schimbă foarte des: ba stânci care ies din mare, ba peninsule pe care s-au construit de-a lungul vremii orașe și sate, plaje cu nisip cât vezi cu ochii, faleze roșiatice înalte și o mare spectaculos de colorată. 

          Cu siguranță îmi voi transforma vacanța într-o combinație ideală de relaxare și mișcare, fără ca să-mi fac probleme prea mari din cauza fanilor. Albena este destinația perfectă pentru noi!


           I mean, incognito, of course!



Spring SuperBlog 2018

Niciun comentariu: