vineri

Cum scapi de gândacii și insectele din locuință și grădină?!




        Furnicile, gândacii de bucătărie, dar, cu siguranță, și alte insecte mici, ți-au dat bătai de cap și o să îți mai dea dacă nu găsești soluțiile cele mai bune împotriva lor. Din fericire, astăzi te voi ajuta cu cele mai bune ponturi care te vor ajuta să scapi rapid de insectele care și-au creat drum în viața și în casa ta. 

         Deasemeni, orice insectă poate reprezenta un pericol și pentru grădina ta, putând să distrugă culturi întregi în foarte puțin timp. Într-o asemenea situație total neplăcută, munca ta de-a lungul anului poate fi în zadar și tocmai de aceea îți recomand prevenirea acestor probleme.

         Cum scapi de insectele din casă? 


          Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să scapi pentru totdeauna de molii, tânțari, muște, furnici sau gândaci de bucătătrie:

         * Trebuie să găsești ascunzătoarea insectelor. Debaraua, coșul de gunoi sau dulapul de bucătărie sunt doar câteva din săațiile în care micii vizitatori se pot adăposti. După ce le găsești adăpostul, curăță foarte bine aceste spații. 

         * Trebuie să eviți să ții hainele de lână în șifonier lângă celelalte lucruri. Depozitează-le în locuri speciale, alături de produse ce țin moliile la distanță: naftalină, cedru, lavandă, etc. Mirosul acestora ţin moliile la distanţă. La fel de bine poţi pune în şifonier și rozmarin, mentă, ginseng, cimbru, piper sau ace de brad, câteva frunze de tutun ori coajă bine uscată de portocală. Şi frunzele verzi de muşcată, frunzele de nuc, cele de pelin sau leuşteanul uscat alungă moliile şi împiedică înmulţirea lor.

         * Nu trebuie să lași mâncarea neacoperită sau vasele nespălate în chiuvetă și în niciun caz nu ține gunoiul în casă, chiar dacă nu s-a umplut coșul. 

         * Căile de acces nu trebuie lăsate libere- acoperă gura de aerisire de la baie cu o plasă și ai grijă ca spațiile din jurul țevilor să fie perfect astupate.


         * Folosește un spray insecticid! Cumpără un insecticid care precizează clar, pe etichetă, că este o formulă activă care nu este toxică și care are un efect cât mai îndelungat. Recomand K2000 de la Sano care este un insecticid inodor, micro-incapsulat, folosit cu succes pentru exterminarea pe termen lung a gândacilor, a puricilor, a căpușelor și a altor insecte târâtoare. Substanța activă se află în corpusculi și se eliberează gradual pe suprafața dorită. Nu pătează covoarele sau tapiseria. Este inodor și nu este toxic. Efectul aplicării acestui produs durează câteva luni. Pulverizează oriunde crezi sau știi că s-ar putea ascunde insectele, inclusiv la intrarea în casă, de-a lungul pereților, printre crăpături și în spațiile de ventilație. Urmează instrucțiunile de pe eticheta produsului! K2000 de la Sano este soluția ideală pentru pulverizarea în locuințe, curți, depozite, camerele copiilor, grădinițe, spitale, bucătării și restaurante.

         În exterior, se pulverizează până la umezire, în locurile unde se adăpostesc animalele de casă, inclusiv pe iarbă. 

         ATENȚIE! Nu este indicată pulverizarea directă pe așternuturile animalelor! În paralel, se recomandă tratarea animalelor la veterinar.


Niciun comentariu: