miercuri

Știi care este cea mai bună formulă de lapte praf pentru copilul tău?





         După naștere, principala preocupare a mămicilor este hrănirea bebelușilor. Deși majoritatea femeilor aleg să-și alăpteze copilul, anumite afecțiuni medicale ale mamei (lactație scăzută, etc.) sau ale bebelușului, împiedică alăptarea la sân. Din fericire, laptele praf ne sare în ajutor!

       Laptele formulă pentru nou-născuți este varianta a doua de hrană a bebelușilor, în ordinea sănătății, reprezintând o alternativă excelentă a laptelui matern, deoarece conține o serie de minerale esențiale dezvoltării armonioase a bebelușului. Deși alăptarea exclusivă la sân este recomandată mai ales în primele 6 luni de viață ale copilului, laptele praf poate să ajute mămicile care, din diferite motive, nu pot alăpta.

         Varietatea produselor existente pe piață aduce, însă, multe opțiuni pentru mămicile care au decis să îți hrănească copiii cu formula de lapte praf. Pentru a putea face o alegere corectă, toate mămicile ar trebui să se informeze din surse obiective și variate și ar trebui să știe, în primul rând, care sunt tipurile de formulă existente pe piață (și aici nu mă refer la marca/brandul de produs ci la tipuri - adică la compoziția formulei de lapte praf).

         Pentru ca bebelușul tău să se dezvolte armonios și, mai ales, sănătos, trebuie să alegi cu grijă laptele praf pe care să-l introduci în alimentație, astfel încât să îi asiguri aportul echilibrat al substanțelor nutritive necesare acestei etape de creștere.

Topfer - cel mai bun lapte praf pentru bebeluși



         Când am întrerupt alăptarea (după 6 luni, mai exact), eu am optat pentru formula de lapte praf Topfer - o marcă veche și respectată din Germania care a reușit să găsească echilibrul perfect între calitatea și cantitate. Brandul este recunoscut la nivel mondial pentru formula sa specială care se și află în top 4 cele mai recomandate branduri de lapte praf în 2018 din Europa. Eu am înlocuit varianta de lapte cu una potrivită pentru vârsta de cel puțin 6 luni- Toăfer Bio 2- cu acizi grași poliunisaturați cu lanț lung, necesari pentru dezvoltarea fizică și psihică a oricărui copil. Un produs organic, cu certificare europeană, ce este obținut din zer de lapte și uleiuri vegetale și animale, bogat în vitamine și minerale și care oferă organismului nutrienții de care are nevoie, conținând bifidobacterii ce asigură sănătatea aparatului digestiv și absorbția eficentă a substanțelor hrănitoare.

         De fapt, toate formulele de lapte Topfer garantează cea mai înaltă calitate organică așa că ai toate motivele să apelezi și tu la ele cu toată încrederea!

Niciun comentariu: