duminică

A venit vara! Iată cum să te epilezi corect și eficient!





         Obiectivul tuturor femeilor pe întreaga vară este să aibă picioare de vedetă: suple, catifelate și strălucitoarePicioarele fine sunt esențiale pe timp de vară. Din fericire există o mulțime de lucruri diferite care nu necesită mult timp și care îți pot lăsa picioarele perfecte. Mai mult, părul nedorit poate fi îndepărtat și acasă, nu numai la salon. 
         Astfel, epilarea picioarelor devine în fiecare vară unul dintre ritualurile beauty la care femeile, indiferent de vârstă, apelează în mod frecvent, cu scopul de a obţine o piele frumoasă şi catifelată, fără imperfecţiuni. Din nefericire, nu putem să menţinem picioarele fine prea mult timp dacă nu apelăm la câteva trucuri de frumuseţe şi îngrijire. Dar acum oricine poate avea picioare frumoase, cu o piele netedă și plină de strălucire fără să depună prea mult efort! Hidratarea, în special, și micile secrete de îngrijire vă vor ajuta să le redați fermitatea și să vă bucurați de picioare mereu frumoase. Vreți să aveți picioare fine şi irezistibile timp îndelungat!? Iată câteva trucuri care vă vor ajuta să aveți o piele netedă, catifelată şi strălucitoare o perioadă cât mai lungă de timp.

         Indiferent de metoda de epilare pentru care veți opta, exfoliați pielea înainte pentru a îndepărta celulele moarte de la suprafaţă. În plus, acest ritual vă va ajuta să îndepărtați eficient toate firele de păr. De altfel, vă sfătuiesc să foloseşti de două ori pe săptămână și un scrub pentru a avea în permanenţă pielea frumoasă. 

         De ce să nu recunoaștem, soluția cea mai des folosită, cea mai rapidă și mai nedureroasă rămâne, totuși, lama de ras. Pentru un rezultat cât mai fin și o senzație extraordinară de confort, vă sfătuiesc să optați pentru aparatele speciale de ras Gillette Venus Breeze pentru că au benzile lubrifiante cu unturi de corp. E important să stați sub duș cca. 15 minute înainte, pentru a se înmuia bine firul de păr; astfel, pielea nu se va usca și nici nu se va mai irita așa ușor. Nu e nevoie să mai aplicați niciun fel de gel special, vă asigur că lama va aluneca ușor, fără să producă tăieturi. După fiecare epilare vă sfătuiesc să folosiți frecvent o loţiune de corp pentru încetinirea creşterii părului iar pentru un efect de durată, aplic-o de două, trei ori pe zi.
         Nu te spăla niciodată cu apă fierbinte pentru că vă va usca pielea de pe corp şi, implicit, de pe picioare. De asemenea, nu e indicat să vă spălați cu săpunuri sau geluri de duş care usucă pielea. Aplicați în fiecare seară un ulei de cocos sau de măsline. Nu numai că vă va menţine picioarele fine ca mătasea, dar le veți avea şi mai frumoase. Puteți să adaugați şi uleiuri esenţiale în ulei pentru o aromă deosebită.


         Ţineți cont de aceste trucuri de beauty şi veți avea întotdeauna picioarele fine şi frumoase, demne de invidiat. Răsfăţaţi-vă pielea în această vară cu Gillette Venus Breeze!



Niciun comentariu: