duminică

Află ce trebuie să faci pentru a trece cu bine și peste această sesiune!




Cei mai frumoși ani din viața mea sunt anii petrecuți în facultate!


Cu siguranță sunt în asentimentul multora spunând că studenția reprezintă una dintre cele mai pline perioade din viața noastră, o perioadă de tranzit, de altfel, dar și un fel de cheiță fermecată ce ne poate deschide, la final, mii de porți spre lumea întreagă. 
Studenții știu ce înseamnă stresul dinaintea examenelor, a sesiunilor, iar cei ca mine, care au terminat de ceva timp facultatea, cu siguranță își aduc aminte de emoțiile, de nopțile pierdute cu cărțile în brațe, de ceașca cu cafea sau sticlele de cola. Viața de student e frumoasă dar nu putem spune că este scutită de perioade mai dificile. Cu timpul, însă, cu toții vă veți da seama că orice provocare devine, de fapt, o oportunitate de dezvoltare pentru că, dincolo de informațiile pe care le asimilați pentru cursuri și examene, în perioada sesiunii cu toții vă însușiți și alte abilități, foarte importante pe termen lung.

Fă lucrurile la timpul lor  și totul va trece repede și cu bine!


Gândindu-mă la sesiune, știu că vă așteaptă mult stres, nopți nedormite, nesiguranță și, desigur, cantități industriale de informații de memorat. Pe lângă tehnicile mentale de vizualizare a reușitelor la toate examenele, realizate musai înaintea începerii sesiunii, sfatul meu pentru o învățare eficientă este să luați totul sistematic pentru că altfel, veți avea mari probleme cu time managementul- fie că vreți să recunoașteți sau nu. Dacă veți face lucrurile pe rând, toate la timpul lor, cu siguranță, sesiunea va deveni doar o provocare și chiar o oportunitate de a vă dezvolta. Toți cei care privesc în urmă la anii studenției, își amintesc cu nostalgie și cu drag, inclusiv de sesiuni. Așa că, vă sfătuiesc să apreciați sesiunea încă de pe acum și voi! Știu că e nevoie de multă energie și bateriile parcă nu mai rezistă... Dar de voi depinde cum vă organizați timpul și tot de voi depind și rezultatele pe care urmează să le obțineți la examene. 

Memo On - stimulentul natural al memoriei


Pentru mine studenția a fost perioada în care am aflat mai concret ce înseamnă un supliment nutritiv pentru că tot atunci l-am încercat pentru prima dată și tot atunci am prins încredere în el. M-a ajutat, revigorându-mă și redându-mi vitalitatea de care aveam atâta nevoie într-o perioadă extrem de solicitantă.
Deși la început am fost sceptic, am avut încredere în cea care mi-a recomandat suplimentul pentru memorie și concentrare și l-am încercat. În doar câteva zile am simțit efectul benefic. Reușeam să mă concentrez mai bine, mi s-a mărit și puterea de memorare, ceea ce m-a ajutat să trec peste toate examenele cu bine. Ei, bine- mai puțin unul, dar ... știți cum se spune: ,,Dacă n-ai restanță, n-ai prestanță!”. Așa că, dacă vreți să vă întăriți organismul înainte de sesiune, încercați și voi Memo On, de la Ayurmed!

Memo On - sirop conține doar plante medicinale ayurvedice care contribuie la funcționarea normală a capacității de concentrare și memorare, susținând, astfel, randamentul intelectual:
* Ginkgo biloba ajută funcțiile cerebrale integrative (memoria, percepția, concentrarea) și coordonarea fizico-mentală;
* Rosmarinus officinalis și Melissa officinalis sunt recunoscute pentru menținerea atenției, concentrării, a capacității de înțelegere, de prelucrare, sistematizare și de reținere a informațiilor.

Memo On - sirop ajută elevii/studenții în perioadele solicitante ale testărilor/ examenelor, contribuind la creșterea randamentului intelectual prin stimularea naturală a atenției și memoriei. Convinge-te și tu!



Niciun comentariu: