joi


Antrenează-ți mintea și corpul, menține-te în formă cu FITONE!!!





Există un singur domeniu care prezintă interes pentru absolut toată lumea. Ați ghicit: acela nu este altul decât sănătatea. Dincolo de carieră, de pasiuni, de succes sau insucces, stă omul și felul în care se simte el. Și cum starea lui de bine nu este un dar divin sau vreo moștenire genetică, putem afirma că este doar un rezultat al tuturor acțiunilor proprii. 

Echilibrul dintre viața personală și cea profesională este și va rămâne un subiect mereu la ordinea zilei, mai exact, felul în care reușim să le îmbinăm cât mai armonios. Pentru unii, echilibrul se regăsește în sport, pentru că mişcarea este un beneficiu imens pentru corp şi minte, aşa cum o spune şi proverbul: „Mens sana in corpore sano”. Cum altfel să avem o minte, o gândire sănătoasă, dacă trupul care o găzduieşte nu este sănătos, curat și aerisit!? Cercetatorii spun că practicarea unui sport cu regularitate ajută la menținerea creierului în formă maximă. Exercițiile îmbunătățesc activitatea cerebrală prin pomparea unei cantități mai mari de sânge în creier, astfel fiind stimulate celulele din hipofiză, regiunea răspunzătoare cu memoria. Alt efect pozitiv este înregistrat în zona inimii. Efectuarea unor astfel de exerciții poate regla tensiunea arterială. Se știe că cei care suferă de afecțiuni ca hipertensiune sau hipotensiune au de cele mai multe ori și probleme mentale: de gândire, învățare sau memorare. 

Alimentaţia echilibrată este una dintre cele mai importante investiţii în propria sănătate, deoarece, alături de mişcare şi de odihnă, reprezintă cheia menţinerii stării de bine pe termen lung. Cu toate acestea, din cauza stilului de viaţă din ce în ce mai stresant, nu mai dăm prea mare importanţă felului în care ne hrănim, iar fructele şi legumele, care ar trebui să predomine în orice dietă, pierd teren în faţa alimentelor semipreparate, sărace în nutrienţi. Dar, chiar dacă reu­şim să avem o alimentaţie echilibrată, fructele şi legumele din supermarketuri sunt tratate cu substanţe chimice care să le ajute să-şi păstreze mai mult timp prospeţimea. Putini sunt aceia care nu pot sesiza diferența de gust dintre o roșie din grădina bunicii și una frumos ambalată, așezată pe raftul supermarket-ului. Sau între un măr mai lovit, mai pătat, dar rupt direct din livada de la țară și unul cu un aspect perfect, dar fără niciun fel de aromă, din marile magazine. Această diferență, care devine din ce în ce mai mare odată cu trecerea anilor, justifică nevoia crescută de suplimente alimentare. Acestea reprezintă colacul de salvare atunci când nu mai reuşim să ţinem pasul cu ritmul trepidant al vieţii. Inevitabil, suplimentele alimentare devin mijlocul prin care ne putem completa dieta.

În mod ideal, alimentația ar trebui să conțină toate substanțele necesare corpului nostru. Industria alimentară modernă folosește mijloace prin care se obțin recolte și producții mult mai mari decât cele obținute pe cale naturală. Din această cauză alimentele nu conțin nutrienții pe care în mod normal ar trebui să-i conțină, ba mai mult, sunt contaminate cu diferite substanțe chimice dăunătoare sănătății: aditivi alimentari, îngrășăminte, pesticide etc. Procesarea alimentelor (tăiere, măcinare, separare, ambalare, conservare, depozitare, pasteurizare, fierbere, afumare etc.) duce și ea la scăderea conținutului nutrițional sau chiar la creșterea nivelului de substanțe nocive din alimente. Dacă faci sport în fiecare zi sau dacă ții un regim de slăbire (încearcă Green Coffee - este eficient și are un preț foarte bun) corpul tău va avea nevoi speciale, diferite de ale oamenilor obișnuiți, deci va trebui să îi asiguri cantități sporite de vitamine, minerale și proteine. Cum alimentele nu conțin acești nutrienti în cantități suficiente este foarte bine să apelăm la suplimentele nutritive, care, de exemplu, într-o singură pastilă pot conține vitaminele câtorva portocale. 

Cu siguranță suplimentele alimentare, așa cum le este și denumirea, reprezintă un aport suplimentar de nutrienți care vine în completarea alimentației și este un suport esențial pentru fiecare dintre noi, în funcție de nevoia personală: renală, hepatică, digestivă, minerale, vitamine, etc. Calitatea vieții se schimbă atunci când consumăm suplimente alimentare naturale. Nu numai că organismul primește cu bucurie suplimentele alimentare, dar se crează un echilibru la nivelul întregului corp pentru că, așa cum este bine știut, dacă un lucru merge rău atrage de la sine un al doilea și un al treilea și se crează un cerc vicios. Același lucru se întâmplă și cu organismul nostru. În urma unei carențe, organismul nostru va reacționa și atunci când se crează o sensibilitate sau o funcție mai leneșă pe care o ignorăm mult timp, apare bineînțeles o afecțiune care poate deveni cronică. Suplimentele alimentare nu fac altceva decât să prevină foarte multe dezechilibre și să mențină calitatea vieții la cote înalte.

FitOne.ro este consultantul meu în domeniul nutriției și antrenamentului. De aici am aflat că suplimentele nutritive sunt produse naturale, concepute special pentru a completa alimentația obișnuită, astfel încât să fie atinse anumite scopuri: sănătate, slăbire, energie, prevenirea îmbătrânirii, creșterea performanțelor sexuale sau intelectuale, îmbunătățirea digestiei, creșterea imunității etc., că suplimentele speciale pentru slăbire ajută corpul să ardă mai bine grasimea, taie pofta de mâncare, dau energie, îmbunătățesc sănătatea ficatului, inimii, pancreasului și a tubului digestiv. 

Iar dacă nu știați... 

Magazinul online Fit1.ro a fost recent lansat în România și este adresat în special pasionaților de sport dar și celor care doresc să se mențină în formă, oferind cele mai inovative și experimentate  suplimente și nutritive. Scopul lor este acela de a ne ajuta să găsim cele mai bune produse care ni se potrivesc și pentru aceasta ne oferă  oricând și la orice oră, pe site dar și la telefon, consultări gratuite și asistența de care avem nevoie. Specialiștii Fit1 ne asigură că ne vor ajuta să fim sănătoși, să respectăm programul zilnic sau să găsim un regim care să ni se potrivească perfect. Ceea ce am observat eu este că au o gamă variată de produse și cele mai mici prețuri de pe piață, asta desigur, pentru că lucrează direct cu distribuitorii. Aaa, și au cele mai tari cadouri! Poți alege cadoul tău preferat dintr-o gamă largă de produse (cca. 30) pusă la dispoziție pe site- cele mai dorite fiind: Shaker, T-shirt, curele și mănuși de ridicare. Tot la categoria ,,cadouri” au opțiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!


Ce mai puteți găsi pe site:
  • Anti-Oxidants, Antibiotics, Antioxidant Nutrients, Apple Cider Vinegar, Arnica Montana
  • Bee Products, Benfotiamine, Bentonite. Beta Carotene, Beta Glucan, Beta Sitosterol, Betaine HCL
  • Biotin/Vitamin B7, Bovine Products, Brewer’s Yeast
  • Coenzyme Q10 (CoQ10), Colloidal Gold, Colloidal Iodine, Colloidal Silver, Copper
  • D-Limonene, D-Mannose, DHEA, DIM, DMG (N-Dimethylglycine), Daily Multi-Vitamins
  • Ferulic Acid, Fiber, Fish Oil, Flower Remedies, Folate, Folic Acid & Folate/Vitamin B9, Fruit Extracts
  • Grapefruit Seed Extract, Greens Formulas, Guaifenesin
  • Herbal Extracts, Herbs, Homeopathy, Hydrilla Verticillata
  • Internal Deodorant, Iron, Irvingia gabonensis (African Mango)
  • Magnesium, Malted Milk Powder, Manganese, Marine Phytoplankton și multe, multe altele...



În loc de încheiere:

Și medicul meu de familie îmi recomandă mereu suplimente… Când îl mai întreabă prietenii și pacienții: „De ce atâtea suplimente?” le răspunde că dacă ar știi ce știe el și dacă ar citi studiile pe care el le citește, n-ar avea cum să nu le ia, pentru că în timp toți vom realiza cât de importante sunt și cât de mult trebuie să ne ajutăm corpul ca să fim pe deplin sănătoși. În condiții de stres, în condiții de alimentație, oricât ne-am strădui, și noi toți considerăm că ne străduim măcar în legătură cu alimentația, nu avem cum să reușim să ducem, de exemplu, vitamina C spre 1 gram pe zi. Este foarte complicat. Și atunci sigur că vom avea nevoie de un supliment. 

Alege și tu să trăiești sănătos!


Niciun comentariu: