vineri


Gadgeturile ne fac viața mai ușoară, protejați-le!




Odată cu dezvoltarea științei și a tehnologiei, viața noastră a fost invadată de o serie de obiecte de tip gadget, destul de costisitoare dar extrem de performante- laptop, netbook, smartphone, Ipad, Ipod, tabletă, smartwatch, etc. Mulți dintre noi consideră aceste obiecte niște demoni ai epocii contemporane ce reduc ființa umană la un fel de robot care lucrează pe aceste aparate și care renunță la petrecerea timpului liber în societate, printre rude și prieteni în favoarea unor minute/ore/zile în compania acestor device-uri. 
Dar, până și ei recunosc că avem nevoie de tehnologie. Dispozitivele inteligente pe care cu toții le folosim în fiecare zi ne-au creat, de-a lungul timpului, necesități și obiceiuri noi. Și chiar dacă nu suntem tentați cu toții de orice inovație în tehnologie, de tot ce e mai nou pe piață, odată cu trecerea timpului, tot mai multe persoane ajung să dețină măcar un smartphone, un laptop, un aparat/cameră foto/video sau orice altceva din noua generație de gadgeturi. Asta dacă nu cumva chiar tu ești acel curat atehnic și, tocmai de aceea, nici nu vrei să știi ce e ăla clear cache sau măcar cum și de unde poți scoate autocorectorul de pe smartphone. :D

Cu sau fără voia noastră, tehnologia evoluează atât de mult încât abia reușim să ținem pasul cu ea. Nu de puține ori s-a pus problema că tehnologia și inteligența artificială vor transforma lumea noastră într-una desprinsă din filmele SF și e drept, cam ăsta e viitorul nostru. Deja trăim mai mult în online decât în offline. Telefoanele inteligente au pus deja stăpânire pe viețile noastre- ne trezim cu alarma de la telefon, urmărim știrile pe telefon, vorbim cu prietenii online pe diverse aplicații, dăm like și share pe FaceBook, verificăm Instagram de mai multe ori pe zi, ne ghidăm în trafic tot cu ajutorul aplicațiilor de pe mobil, urmărim filme și seriale pe smartphone și adormim, într-un final, tot cu telefoanele în mână.

An de an, gadgeturile devin din ce în ce mai performante și, inevitabil, prețul lor crește pe măsura succesului. Și tocmai pentru că știm cu toții câte pericole pândesc la orice pas aceste device-uri, mulți dintre noi se gândesc încă din momentul achiziționării lor să le protejăm și la diverse produse care să le facă mai durabile și să le ferească cât mai bine de intemperii și accidente, pe o perioadă cât mai lungă de timp. 
Probabil că până și cea mai grijulie persoană și-a scăpat accidental măcar o singură dată pe jos telefonul. 
Așa că, de ce să nu luăm câteva măsuri de protecție pentru a avea siguranța că nimic nu se va întâmpla în cazul unei astfel de situații nefericite!? Deoarece ecranul de sticlă al device-urilor este una dintre cele mai vulnerabile zone este bine să-l protejăm de șocuri, zgârieturi și praf, folosind o folie de protecție. Aceasta este, de fapt, cea mai avantajoasă și cea mai accesibilă soluție de a securiza valoarea gadgeturilor voastre preferate. Montată pe un ecran de telefon, o astfel de folie poate face cu adevărat diferența. Pe lângă faptul că vă poate scăpa ecranul de crăpături, acest extra strat elimină și grija zgârieturilor, atât de insuportabile de altfel, nu!? Același lucru este valabil și pentru camerele de luat vederi, unde o zgârietură minusculă poate distruge orice fotografie pe care o faceți. Aceste folii nu sunt chiar atât de ieftine, dar comparativ cu costul înlocuirii obiectivului, cu siguranță va merita achiziția! Există, desigur, folii protectoare și pentru laptopuri. Ele vă pot ajuta să vă protejați împotriva oboselii, dar de multe ori vă oferă și intimitate, pentru ca oamenii din jurul vostru să nu poată citi ceea ce scrieți.

În general, fiecare din noi cheltuie anual o groază de bani pe telefoane, accesorii și o mulțime de gadgeturi pentru acestea, însă mulți uită, de cele mai multe ori, să cumpere un obiect foarte important- o folie de protecție pentru telefon. Consider că prețul plătit pentru o folie este insignifiant în comparație cu costurile ce pot apărea atunci când veți dori să schimbați ecranul telefonului din cauza defecțiunilor apărute. Nu trebuie să uităm esențialul: că aceste folii sunt extrem de importante, că ele ne ajută să protejăm ecranele telefoanelor sau ale oricăror alte device-uri preferate (laptop, tabletă, smartwatch, navigatoare, aparate foto, etc) de micile zgârieturi, loviri sau orice alte accidente ușoare. 

Și pentru că eu îmi iubesc device-urile și vreau să fie în permanență protejate, apelez de fiecare dată la Smart Protection, cel mai important producător de folie premium pentru telefoane, tablete, smartwatch, laptopuri, aparte foto-video, gps-uri, etc. Aici veți găsi folii nu doar pentru display, ci și pentru spatele device-ului și pentru laterale. Cu siguranță mulți dintre voi veți renunța imediat la inestetica husă de telefon, asta dacă nu aveți degete foarte rare și obișnuiți să scăpați prea des telefonul din mână. Mai mult, dacă intri pe site-ul lor vei găsi nu doar folii de protecție pentru majoritatea tipurilor de dispozitive existente în acest moment pe piață, ci vei putea chiar să dai comandă de o folie proprie, în cazul în care modelul pe care-l cauți nu este disponibil. 

Tu cum îți protejezi gadgetul preferat!?

Niciun comentariu: