marți


O inimă plină de sănătate cu Lyon Heart


 



Inima este pompa care asigură circulația sângelui în organism, ea desfășoară o muncă enormă iar pentru îndeplinirea acestei munci, pereții săi musculoși trebuie să fie foarte bine irigați cu sânge oxigenat. Insuficiența cardiacă apare atunci când mușchiul inimii nu mai pompează cantitatea de sânge necesară organismului. Insuficiența nu înseamnă că inima nu mai pompează sânge, ci că nu mai lucrează așa cum ar trebui. Deoarece inima nu mai funcționează în limite normale, organismul încearca să-și suplinească funcția prin: retinerea apei și a sării pentru a crește cantitatea de sânge, creșterea frecvenței cardiace (tahicardie) și creșterea dimensiunilor inimii. 

Studiile arată că bolile cardiovasculare rămân cea mai mare cauză a deceselor la nivel mondial deși de-a lungul ultimilor decenii rata mortalității cardiovasculare a scăzut în multe țări cu venit ridicat. În același timp, decesele și bolile cardiovasculare au crescut cu o viteză alarmantă în țările mici și cu venituri medii. În fiecare an bolile de inimă ucid mai mulți oameni decât cancerul iar statisticile arată clar că în ultimii ani riscul cardiovascular la femei a fost în creștere și a ucis mai multe femei chiar decât cancerul la sân.

Bolile inimii sunt depistate la orice vârstă, chiar și la nou-născuți. Fiecărei categorii de vârstă însă îi sunt caracteristice anumite forme de îmbolnăvire. În a doua copilărie, la adolescenți și la tinerii adulți sub 30 de ani, îmbolnăvirea inimii are drept cauză obișnuită o afecțiune des întâlnită și urmată de consecințe foarte serioase- infecția reumatică produsă de un microb (streptococul) care produce boala numită reumatism poliarticular acut. La adulți și la vârstnici numărul ridicat al îmbolnăvirilor datorate bolilor cardiovasculare este atribuit hipertensiunii arteriale-frecvent asociată cu arteroscleroza.

După vârsta de 60 de ani, însă, ca urmare a scăderii rezervei fiziologice a majorității sistemelor și organelor, corpul prezintă un risc mult mai mare de a se îmbolnăvi. Inima unui vârstnic nu se mai poate adapta la efort și, astfel, apare frecvent dispneea chiar la eforturi minime. Procesul de îmbătrânire este normal și natural, inevitabil, și, de altfel, nu trebuie văzut ca o îmbolnăvire sau o scădere a calității vieții. Înaintarea în vârstă implică, bineînțeles, o serie de schimbări, atât pozitive, cât și negative, însă acest lucru nu trebuie să îngrijoreze pe nimeni. Ne putem bucura în continuare de viață și de toate plăcerile pe care aceasta ni le oferă doar fiind mai atenți și înțelegând ceea ce se întâmplă cu organismul nostru, încercând astfel să ne menținem în formă. Aceste modificări legate de regresul funcțiilor fiziologice determină o diminuare a capacității de răspuns la stres și o sporire a incidentei bolilor. La cei vârstnici, bolile cardiovasculare reprezintă un adevărat flagel, și cel mai periculos este faptul că de cele mai multe ori ele evoluează fără a da semne care să alerteze până în momentul în care se ajunge să se constate că există deja o afecțiune cardiovasculară severă sau, și mai rău, un accident cardiovacular major.

Din fericire, acest dușman atât de periculos a fost îndelung studiat de medicina ayurvedică și acum aceasta ne poate oferi un produs natural, Lyon Heart, care conține plante medicinale indiene ce contribuie la menținerea sănătății și a funcționării normale a inimii prin creșterea puterii de contracție și a randamentului mușchiului cardiac, precum și normalizarea ritmului bătăilor inimii. Lyon Heart este un tonic cardiovascular natural, de ajutor pentru un ritm cardiac normal și o tensiune arterială stabilă. Reduce spasmele arterelor coronare responsabile cu transportul sângelui către organe, îmbunătățind randamentul mușchiului inimii. 
De remarcat este că fitonutrienții din LYON HEART contribuie la o circulație sănătoasă prin menținerea elasticității și structurii vaselor de sânge și a tensiunii arteriale în limite normale. Susține rezistența și sănătatea vaselor sistemului circulator prin creșterea metabolismul lipidelor cu eliberare de energie și menținerea nivelul normal al lipidelor din sânge.
Sintetizând, putem spune că Lyon Heart contribuie la: menținerea stării de sănătate și funcționarea normală a inimii; la menținerea ritmului cardiac și a valorilor normale de tensiune; la susținerea circulatiei coronariene și sistemice și la eliminarea excesului de apă din organism.


Deci, chiar dacă procesul de îmbătrânire nu poate fi oprit, îmbunătățirea calității vieții mai ales a persoanelor în vârstă, trebuie să rămână o preocupare a fiecăruia dintre noi. Putem face acest lucru adoptând un stil de viață sănătos și numai astfel să păstrăm funcțiile organismului, să prevenim bolile cardiovasculare, să combatem obezitatea și chiar să scădem mortalitatea.

Alege să fii sănătos, să ai o inima puternică, indiferent de vârstă! Alege Lyon Heart!




Niciun comentariu: