duminică


Unde găsești cele mai multe și utile informații despre

 gadgeturile Allview!?




În prezent suntem înconjurați din toate părțile de tehnologie- de la smartphone, tabletă, laptop, pc, televizoare inteligente, console de jocuri, wearables, e-reader până la automobile intelegente sau multe alte mijloace de transport moderne și ecologice. Românii sunt atât de pasionați de tehnologie încât România se află în topul celor mai conectate digital țări ale lumii. Tehnologia este primordială în viața multora dintre noi și puțini își mai imaginează viața fără un telefon mobil, tabletă sau laptop. Tocmai de aceea pe piața românească există multe gadgeturi utile, unele mai performante decât altele.

Recunosc că susțin afacerile românești și tocmai de aceea am devenit de curând mare fan Allview- brandul autohton numărul 1 de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din țara noastră. 
Și pentru că de fiecare dată când vreau să cumpăr ceva (acum am pus ochii pe un pachet Allview Smart Home), prefer să cer înainte câteva păreri, asta în speranța că voi găsi ceva sincer și util dar, mai ales, pentru a mă asigura că fac o achiziție bună. Și când spun păreri, nu mă refer numai la detaliile tehnice pe care le pot găsi oriunde pe internet și nici la cele oferite de vreun agent de vânzări care, în special, laudă produsul, uitând să amintească de eventualele dezavantaje, doar pentru a-și vinde respectivul produs.

Așa că, de fiecare dată când am achiziționat un telefon, o tabletă sau orice alt gadget marca Allview am urmărit cu atenție review-urile și unboxing-urile realizate de Blogatu pentru a mă ajuta să iau decizia potrivită și astfel să-mi aleg corect produsul preferat. Pentru că Marius Călugăru face recenzii bine puse la punct, pline de informații accesibile oricui, dezvăluind și multe din secretele gadget-urilor prezentate dar mai ales fără exagerări și detalii inutile.

Te sfătuiesc, așadar, dacă dorești să-ți achiziționezi orice tip de gadget marca Allview, să te abonezi la canalul său de YouTube și să-i urmărești emisiunile.


Niciun comentariu: