sâmbătă

O nouă comandă de pe DressLily!


https://www.dresslily.com?lkid=15444192


Acum câteva săptămâni am primit noua comandă de la dresslily.com. Este a doua oară când fac cumpărături de pe acest site și, recunosc, că sunt mulțumită de produsele lor. Prețurile mi se par foarte bune, în comparație cu alte site-uri iar transportul normal este gratuit în întreaga lume indiferent de greutatea și valoarea coletului. La mine coletul a ajuns la poșta vamală, ceea ce m-a nemulțumit un pic pentru că a trebuit să fac un drum de 70 km. dus întors ca să-l iau. Dacă merită, să-mi spuneți voi! ;)

Prima rochiță - de vară, înflorată, lejeră, confecționată dintr-un material bun (are în compoziție și bumbac), perfectă pentru a scoate în evidență pielea bronzată. 



A doua rochie - lungă, neagră, de ocazie, este un pic măricică, mergea și un număr mai mic, dar alegerea a fost a mea. De fiecare dată mă gândesc că... mai greu e să slăbesc, decât să mă îngraș! :P Materialul este foarte bun, modelul îmi place tare mult. 





Site-ul are, pe lângă îmbrăcăminte atât pentru femei, cât și pentru bărbați, o mulțime de lucruri foarte drăguțe și interesante - tot felul de accesorii, încălțăminte, produse decorative pentru casă sau grădină, etc. 

Mi-am pregătit deja o listă cu câteva produse pentru o nouă comandă! Voi ați comandat vreodată de la Dresslily!? Ce părere aveți despre produsele pe care le-am comandat? Cum vi se par prețurile!?

Niciun comentariu: