miercuri


Rețeta unui business de succes



A obține un business de succes este visul oricărei persoane care se decide la un moment dat să își deschidă o afacere sau a unei companii mici care dorește să se extindă, fie pe plan local fie pe plan național sau chiar internațional. Există desigur multe aspecte care trebuie luate în considerare pentru a garanta succesul, cel mai important în cazul anumitor business-uri fiind după părerea mea, clientul, cel la care ajung produsele și serviciile companiei și cel de care depind vânzările. 

Publicitatea joacă un rol important în promovarea unui anumit produs, serviciu sau chiar în promovarea unui întreg brand sau companie și îi face pe mulți oameni să cumpere, chiar și pentru prima dată pentru a testa. Dacă acesta este de calitate și reușește să satisfacă nevoile clientului, mai mult ca sigur că va continua să cumpere și în continuare. În aceste condiții, ceea ce vor și ceea ce au nevoie clienții devine prioritar și este luat în calcul de fiecare dată când ceva nou este introdus pe piață.

Și la noi în țară există numeroase business-uri de succes, unele care își au rădăcinile în Romania, alte provenite din alte țări, cunoscute international sau chiar mondial. Printre acestea se numără și compania DDD al cărei nume ne duce ușor cu gândul la serviciile d.d.d. pentru dezinfecție, dezinsecție și deratizare. Încă de la înființare, scopul a fost acela de a-i ajuta pe oameni să scape de una dintre cele mai persistente probleme, dăunătorii casnici, ajungând în septembrie 2018 prima și singura firma de acest gen cu certificat european CEPA care face referire la prestarea acestor servicii la cele mai înalte standarde și cu un efect benefic asupra standard-ului de viață al clienților, ceea ce mă face să revin la remarca anterioară: și anume că cei mai importanți sunt clienții, un lucru pe care cei de la DDD l-au înțeles perfect și care le-a adus, destul de rapid, succesul. 

Prin intermediul site-ului lor, aceștia ne oferă informații adecvate despre ce implică aceste servicii precum și o listă completă de prețuri DDD atât pentru companii cât și pentru persoane fizice, pentru toate cele 3 servicii. Indiferent de client și de situație sunt utilizate cele mai bune echipamente și cele mai bune produse de combatere a dăunătorilor. 





Niciun comentariu: