joi


Trucuri pentru stimularea creșterii bustului




Chiar dacă gusturile nu se discută, pieptul e considerat o parte corporală cu un mare impact în sex-appeal. Undeva la 67% dintre bărbați ar spune că prima privire pe care o aruncă asupra unei femei se îndreaptă direct către decolteul, la forma și mărimea sânilor. Iar în cazul femeilor nu e nimic diferit. Femeile apreciază și sunt atrase mai tare de bărbații cu pectorali bine definiți și tari, care își fac apariția de sub tricouri strâmte sau cămăși mulate. Și până la urmă care femeie nu vrea sâni mari, bine rotunjiți și ridicați!? Un decolteu sexy, cu un V discret și sâni fermi, are puterea să hipnotizeze lumea pe stradă, să atragă complimentele bărbaților și, chiar, invidia multora dintre femeilor.

Tocmai de aceea, sânii sunt foarte importanți pentru fiecare femeie în parte și au o mare legătură cu încrederea în sine a posesoarei. Aspectul plăcut determină femeile să se simtă confortabil și, mai ales, foarte încrezătoare în forțele proprii. Din păcate nu toate doamnele sunt binecuvântate de natură cu sâni mari, fapt pentru care multe dintre ele apelează la tot felul de soluții costisitoare și, de cele mai multe ori, riscante, pentru a-și mări sânii. Și e firesc ca orice femeie să își dorească să aibă sâni mari și bine proporționați în mod natural, fără a apela la intervenții chirurgicale, exerciții complicate sau creme scumpe. 

Dar poți avea sâni mai fermi chiar și chiar cu o măsură mai mare dacă respecți câteva reguli simple. Pentru asta nu este nevoie de nicio operaţie sau de vreo cremă miraculoasă. Secretul constă în consumarea unor alimente sau suplimente naturale, exerciţiile speciale şi masaj care vor stimula creşterea sânilorÎn afară de avantajul financiar rezultat din punerea în aplicare a acestor trucuri, te poți ține departe și de pericolele și efectele secundare cauzate de alte metode.

Alimentația poate influența mărimea sânilor


Unul din secretele femeilor inteligente este alimentația, ele știu că anumite alimente sunt cunoscute pentru calitățile lor în stimularea creșterii sânilor dar și menținerea fermității acestora. O mare parte din țesutul sânilor este de tip adipos (grăsime), deci, e normal ca sânii mari să aibă ceva mai mult țesut adipos decât cei mici. Introdu în dieta ta cât mai multe alimente cu un aport însemnat de grăsimi sănătoase: nuci, migdale, avocado, fructe de mare, pește, etc. Cel mai miraculos pește este schinduful (fanul grecesc) folosit adesea de femeile care abia au născut pentru a produce mai mult lapte (Schinduful imită, de fapt, hormonii folosiți pentru a alăpta), dar elementele active din acest pește au un rol și în stimularea țesutului mamar astfel încât este folosit deseori și pentru mărirea sânilor. Fanul grecesc poate fi găsit sub formă de pastile sau ceai.

Caută alimente care conțin estrogen, acesta are un rol important în dezvoltarea sânilor. Alimentele bogate în estrogen sunt semințele de in, soia, orz, sparanghelul, cartoful dulce, mărarul, merele și lactatele. Se știe că mamele care alăptează ajung să aibă sâni mai mari. Semințele de fenicul stimulează estrogenul din corpul tău, iar scaietele funcționează precum schinduful, făcându-ți corpul să creadă că ar trebui să producă lapte. 

Poți, deasemenea, încerca o dietă cu sucuri de fructe și legume, acestea ajută sânii să fie mai sănătoși și mai fermi. Pe lângă sucurile naturale poți introduce în dietă și supe ușoare din varză, broccoli, conopidă și puțin usturoi astfel previi apariția cancerului la sân. Sunt anumite alimente despre care nutriționiștii spun că pot afecta țesuturile sânilor, așa că este bine să evitați mâncarea de tip fast-food, alcoolul, cofeina, băuturile carbo-gazoase și consumul excesiv de zahăr, evita alimentele procesate care determină o creștere prin îngrășare și vor adăuga kilograme și în zonele pe care orice femeie le vrea suple. 

Nu vă așteptați ca după prima masă cu una sau două din alimentele enumerate mai sus să vi se mărească sânii vizibil! O alimentație care presupune consumul acestor alimente în mod regulat nu determină rezultate imediate, ci în aproximativ un an de zile.


O atingere plină de feminitate- Feminine Touch- supliment alimentar ayurvedic 100% natural, din plante medicinale indiene


O alternativă foarte bună și lăudată pentru creșterea sânilor prin metode naturale este apelarea la suplimente naturiste cu diverse combinații de plante cu stimulare hormonală indicate în acest sens. Ayurveda consideră că, în cazul femeilor, echilibrul hormonal are un rol decisiv în menținerea sănătății organismului. Specialiștii în fitoterapie indiană de la Ayurmed propun un supliment alimentar natural pe baza de plante destinat să mențină structura, elasticitatea, forma și mărimea sânilor în parametri armonioși. Preparatul ayurvedic Feminine Touch este obținut dintr-un amestec de plante medicinale binecunoscute pentru aportul de fitohormoni, plante care regenerează și tonifică aparatul genital feminin, susțin echilibrul hormonal, mențin aspectul și mărimea sânilor, elasticitatea și fermitatea acestora, precum și o sexualitate normală și un echilibru psihic pe termen lung. Plantele conținute de Feminine Touch ajută, de asemenea, glandele mamare să funcțoneze normal, mai ales în perioada de lactație, asigurând cantitatea și calitatea laptelui.

Proprietatile plantelor din compozitie:

Pueraria tuberosa (Varahi kand) - pulberea de rizom este bogata in fitoestrogeni si pe langa efectul de crestere a sanilor previne si osteoporoza, iar tenul devine frumos si luminos. Plantele care contin fitohormoni, mentin sanatatea hormonala a femeii pe termen indelungat si elimina efectele secundare nedorite.
Asparagus racemosus (Shatavari) - fitonutrientii din radacini echilibreaza sistemul hormonal in caz de debilitate sexuala, favorizeaza cresterea uterului la tinere cu hipoplazie uterina. Are proprietati afrodisiace datorita unui efect asemanator cu testosteronul. Stimuleaza foliculogeneza si ovulatia si pregateste uterul pentru conceptie. Dupa nastere creste lactatia, normalizeaza dimensiunea uterului si schimba hormonii. Fitoestrogenii din planta ajuta la reglarea nivelului hormonal dupa instalarea menopauzei.
Glycyrrhiza glabra (Lemn-dulce) - sustine cresterea nivelului de estrogen si mentine echilibrul hormonal la menopauza. Glycyrrhiza glabra ajuta la functionarea normala a digestiei si mentine tranzitul intestinal normal. Fitonutrientii contribuie si la mentinerea sanatatii sistemului respirator.
Asparagus adscendens (Safed musli) - sustine echilibrul hormonal si functiile sexuale. Sustine productia de estrogen, creste fertilitatea si sanatatea sistemului reproducator.
Foeniculum vulgare (Fenicul) - fitonutrientii din fructe mentin echilibrul natural al florei intestinale care are rol important in procesul de digestie ajutand la functionarea normala a procesului de digestie, tranzitului intestinal si la eliminarea gazelor cu diminuarea colicilor si meteorismului.

Trigonella foenum graecum (Schinduf ) - contribuie la o buna functionare a glandelor mamare in special in perioada de lactatie cu mentinerea cantitatii si calitatii laptelui. Echilibreaza sistemul hormonal la menopauza. Reduce rezistenta periferica la insulina si stimuleaza secretia de insulina.

Nu uita de exercițiile zilnice!


Pentru creșterea, dar mai ales fermitatea sânilor va trebui să-ți rezervi zilnic cca 10 minute în care să faci câteva exerciții foarte eficiente: 
* începe prin a-ţi alătura mâinile la nivelul pieptului ţinând palmele lipite în poziţie verticală. Acum foloseşte-ţi forţa şi împinge palmele, în timp ce-ţi încordezi muşchii. Vei simţi pe loc cum muşchii de la nivelul sânilor se contractă, iar pe parcurs vei observa schimbări radicale. Repetă această mişcare timp de 5 minute.
* în cele 5 minute rămase este recomandat un exerciţiu care constă în folosirea unor gantere. Ţine în ambele mâini câte o ganteră la nivelul şoldurilor. Acum ridică pe rând, începând cu mâna dreaptă, până ce ganterele ajung la nivelul capului. Repetă exerciţiul timp de 5 minute.
* ultimul și cel mai plăcut pas împlică relaxare și plăcere. Înainte de culcare, timp de 10 minute, în timp ce stai întinsă în pat, masează-ți sânii cu mișcări circulare (poți cere și ajutorul partenerului - e și mai plăcut). Masajul îmbunătățește circulația sângelui și conferă fermitate pielii. 


Îngrijește-ți bustul corespunzător!


Atât în timpul masajului cât și după aceea este indicat să folosiți creme speciale pentru ungerea sânilor. Folosește doar creme naturale ce dau fermitate și fac sânii să pară mai frumoși și mai sănătoși. Fie că îți place sau nu, cremele de mărire a sânilor funcționează în cel mai rapid și mai eficient mod, pentru că sunt aplicate direct pe zona dorită. Ele nu promit creșterea în volum a sânilor însă folosite regulat oferă un aspect foarte plăcut și acest lucru este foarte important. Evită purtarea unor sutiene nepotrivite. Încearcă să-ți alegi mărimea exactă la sutiene - un sutien care strânge prea tare și nu stă cum trebuie dăunează sânilor și, bineînțeles, formei acestora.


Poți opta pentru Breast Up Cream de la Ayurmed - o cremă naturală ce menține fermitatea bustului și a decolteului, îmbunătățind tonusul și elasticitatea pielii sânilor, acționând ca un suport natural pentru îngrijirea bustului, asigurând elementele necesare unei bune funcționări a glandelor mamare. Conține uleiuri esențiale și extracte din plante cu fitohormoni estrogenici naturali, care ajută la echilibrarea nivelului hormonal și susține o creștere sănătoasă a țesuturilor sânilor. Crema ajută la remodelarea sânilor în mod natural, favorizează regenerarea fibrelor de colagen și elastina, responsabile pentru fermitatea, elasticitatea și catifelarea pielii. Breast Up Cream este utilă în mod special după sarcină, în timpul sau după perioada de alăptare.
Uleiul din semințe de muștar conține acizi grași polinesaturați și vitamine liposolubile cu efect benefic pentru pielea lipsită de fermitate sau îmbătrânită prematur. Stimulează circulația sanguină la nivelul pielii favorizând eliminarea toxinelor și refacerea texturii pielii. Extractul din scoarță de Lodhra hrănește și hidratează pielea, estompează ridurile, echilibrează secreția de sebum, reduce iritațiile, infecțiile și cicatricile. Extractul din ginseng indian este un antinflamator și antibacterian eficient în calmarea leziunilor acneice accelerând procesul de vindecare. Este un antioxidant care protejează celulele de deteriorarea oxidativă a radicalilor liberi, susține hidratarea pielii și regenerarea celulară având efect anti-îmbătrânire. 

Evident că există și multe alte secrete pentru creșterea sânilor, dar nu toate aceste secrete ți se potrivesc și ție, trebuie să cauți acea metodă care funcționează cel mai bine la tine. Da, este adevarat că implanturile cu silicon reprezintă cea mai rapidă soluție de creștere a sânilor dar vine și cu costuri financiare și riscuri pentru sănătate. Toate femeile trebuie să știe că orice operație chirurgicală presupune anumite riscuri și în presă au aparut multe cazuri în care unele femeie au avut probleme importante de sănătate, au rămas mutilate și chiar și-au pierdut viața în urma inserării de implanturi.

Truc! 

Poți să dai impresia de sâni mai mari și dacă îți alegi cu grijă accesoriile. Poartă bluze cu un decolteu rotund și cu diferite aplicații în această zonă, precum volanașe sau paiete. Alege o curea subțire în culori deschise sau mai lată în culori închise, pe care să o legi în talie.



Niciun comentariu: