joi


Adaptează-ți și tu blugii preferați mai multor outfit-uri






Blugii, nemuritorii și veșnic actualii blugi. Ce-ar mai fi de spus despre ei!? Sunt, pur și simplu, tot ce ai nevoie în fiecare sezon, indiferent că este vorba despre o ținută casual sau ceva mai sofisticat, pentru un party. Blugii, de fapt, nu au nevoie de nicio introducere, pentru că viața fără ei ar fi tare tristă iar outfit-urile ar fi total lipsite de personalitate, slavă cerului că nu se pune problema dispariției acestora din modă. Și-n 2018 blugii au fost piesa de rezistență a garderobelor noastre iar designerii au fost încântați să ne ofere toată libertatea pentru a ne personaliza ținutele așa cum ne place nouă. Am susținut dintotdeauna că blugii pot fi baza perfectă pentru orice ținută, fie că au un aspect prespălat, de culoare închisă, rupți sau eleganți, cu talie joasă, strimți sau evazați, aceștia pot reprezenta piesa esențială prin excelență, din garderoba oricui. De la mic la mare, copil, adult sau vârstnic, fiecare are în dressing-ul său măcar o pereche de jeansi.

Dieta și blugii mei boyfriend


După o dietă spectaculoasă (rețeta în alt articol) și un minus de vreo 10 kg., mi-a rămas alături o singură pereche de blugi. Nu mă plâng pentru că sunt blugii mei preferați- blugii boyfriend, în care m-am simțit mereu excelent și care m-au ajutat să afișez diverse ținute chic în orice moment al zilei. Credeam că blugii boyfriend sunt deja dați uitării, dar am aflat că nu e deloc așa și îi mai pot purta și azi în diferite combinații cool și, mai ales, în tendințe. Acești blugi masculini flatează absolut toate siluetele și sunt excelenți pentru orice ținută, te asigur. Deși eu prefer ținutele casual-chic și-mi place să afișez un aer chiar foarte relaxat, am reușit cu brio să-mi adaptez blugii preferați mai multor combinații vestimentare, bucurându-mă enorm de versalitatea acestora. Am crezut mereu că perechea aceasta de jeans se potrivește doar ținutelor casual, dar de curând, noua mea siluetă mi-a arătat că, de fapt, blugii de damă pot fi purtați și la ținute office și chiar în ținute elegante, de seară. Asta e mai mult decât magnific, având în vedere că am putut realiza zeci de combinații de vis. Și pentru asta, nu mi-a trebuit decât puțină imaginație!

Ești pregătită să îmbraci și tu cele mai cool outfit-uri!?


1.Ținuta sport chic
Săptămâna trecută am fost invitată la un concert în aer liber: Am combinat cu succes singura mea pereche de blugi cu un top supradimensionat, o pereche de tenisi cu imprimeu chic și o jachetă din denim. Mi-am accesorizat ținuta cu un colier XXl original, pregătindu-mă să fiu admirată și invidiată pentru outfit-ul meu extrem de confortabil. Poți include oricând blugii boyfriend în ținute sport și alături de maiouri tip lenjerie cu detaliu de dantelă, sandale cu platformă și genți din rafie sau cele de tip plasă. În plus merg de minune atât cu tocuri, cât și cu încălțăminte comodă, cu talpă plată.

2.Ținuta pentru birou
Am de ales între un sacou cambrat și scurt, foarte feminim sau unul lung de tip boyfriend cu mâneci rulate, care-mi vine perfect. Știți ce-am ales deja, nu-i așa!? Un top cu volane, o cămașă cu un croi inedit sau orice bluză clasică albă - toate dau un efect maxim unei ținute de birou. Eu le-am verificat pe toate! 
În plus, combinația de blugi și cămașă este, de fapt, una extrem de simplă și comodă și se poate purta la mai multe ocazii. E suficient de comodă pentru plimbare, dar suficient de elegantă și pentru birou. Iar dacă porți accesoriile potrivite o poți lua chiar și la un eveniment de seară. 

3.Ținuta casual-chic
Am nevoie de o ținută pentru o ieșire în oraș- un suc doar, cu prietenii. Aceeași pereche de blugi merge perfect cu un tricou în dungi, o pereche de botine maron și chiar o pălărie de soare chic, dacă e nevoie. Ador stilul ,,color blocking” (blocuri de culori), așa că adaug deseori, fără nicio reținere, un ruj roz aprins, pentru un plus de culoare. O jachetă scurtă și cambrată, fie din piele, fie din alt material, poate completa frumos perechea de blugi. Aleg o jachetă nude pentru look-ul de toamnă iar pentru un look cool, de super-vedetă, o jachetă colorată, o eșarfă și o pereche de ochelari de soare. Dacă vrei să te simți mai comod sau dacă e prea cald pentru jachetă, poartă blugii cu un cardigan. Încearcă și tu, cu siguranță vei fi remarcată!

4.Ținuta elegantă 
Nimic mai simplu, vă asigur! O bluză în stil peplum (strânsă în talie și voluminoasă la șolduri) mă aliniază în mod desăvârșit tendințelor, mai ales acum, cu noua mea siluetă. Pentru a-mi desăvârși însă prezența sofisticată și diafană (:D), voi adauga un strop discret de culoare cu ajutorul pantofilor și a gentuței plic, crem pal. O notă extra chic, te asigur!

5.Ținuta de oraș
O ținută de seară, pentru o ieșire în oraș- deci, un aspect îngrijit, însă nu prea pretențios. Hm... Voi combina perechea mea preferată de blugi cu o cămașă într-o nuanță mai deschisă, cu o curea roșie pentru un strop de culoare, și balerini negri, eleganți (pentru acel strop de rafinament subtil, desigur). Sau, pentru serile mai reci, pot salva din anonimat un banal pulover oferindu-i compania potrivită alături de un lanț pandativ cool, o geantă maxi și botine scurte, cu toc mediu. Un look citadin memorabil, nu-i așa?!

6.Ținuta de week-end
Am nevoie de-o ținută lejeră, confortabilă și potrivită pentru drumețiile mele prin mall-uri. Mi-asortez repede blugii cu o cămașă sau un T-shirt alb, tenesi aurii, o jachetă verde smarald, albastru cobalt sau roșu rubin și pornesc rapid în căutarea altor articole preferate. Denimul se va afla mereu în tendințe și în preferințele oricărei fashioniste (și-ale mele, desigur), mai ales când alegerile și asocierile vestimentare por fi unele parcă rupte de pe străzile marilor capitale ale modei.
Eu ador ținutele retro, în stilul anilor 70. O astfel de ținută poate fi realizată combinând blugii cu un top imprimat cu dungi marinărești, sacou elegant cu un nasture și o pălărie foarte chic. O pereche de botine cu top pătrat și o curea subțire maron va desăvârși ținuta oricăror alte zile, de fapt.

7.Ținuta denim ,,all black”
Câteodată, îmi place să mă îmbrac în negru, din cap până-n picioare. Blugii mei boyfriend, desigur, și un top din voal cu guler auriu, plus clasica jachetă din piele. Pentru o atitudine nouă, de învingătoare, completez, de obicei, ținuta cu pantofii stiletto pentru un plus garantat de încredere, dar tu poți alege orice alt tip de încălțăminte de damă preferi.

Mai mult ca sigur că alegerea ținutei potrivite îți dă bătăi de cap aproape în fiecare dimineață. Îți dorești să construiești outfit-uri originale, stilate și în tendințe, dar nu știi de unde să începi? Ai multe piese vestimentare în garderobă dar nu reușești să obții acele ținute pe care le vezi în reviste, pe internet sau la televizor!? Eu sper c-am venit în sprijinul tău și ți-am oferit câteva idei pentru a putea să te adaptezi mai ușor tendințelor. Iar dacă nu vrei să renunți la perechea ta preferată de blugi, poartă-i cu plăcere, când vrei, unde vrei și cât vrei, șapte zile din șapte, așa cum fac și eu! 

#12 SuperBlog 2018

Niciun comentariu: