joi

Answear și emoția primei întâlniri
Cizme lungi, o geacă albastră cu glugă- mai mare cu vreo numere, (că așa era pe atunci- cică să-ți vină și la anu'), un fes croșetat care-mi cădea din cinci în cinci minute pe ochi, pantaloni albi, vătuiți (Pfff! Exact așa-i spuneam și eu mamei, dar ea-mi zicea că nu-s izmene) și o pereche de schiuri roz în mâini. Cam asta era ținuta mea de prima întâlnire. Cu emoții, dar fără make-up. Și dragostea noastră față de munte. Poate că asta ne-a și unit la început. Pentru că, privind în urmă, eu nu m-aș simți atrasă în niciun fel de ,,fermecătoarea” mea ținută de atunci. Dar, știți ce!? Schiam cel mai bine de pe pârtie! Pesemne că asta a contat foarte mult!

Pentru că, indiferent de vârsta la care ne aflăm sau la maturitatea la care am ajuns, prima întâlnire este un eveniment care ne tulbură un pic gândurile, pentru că ne dorim cu toții să facem o impresie bună: să fim atrăgători dar în același timp să fim și serioși. Sigur nu-și va dori nimeni să fie vulgar sau plictisitor prin ținută și accesorii. Iar ținuta mea de atunci se poate încadra perfect unui singur stil: confortabil, foarte confortabil, de fapt. Și are destui adepți, nu râdeți!!!

Iată că se fac aproape treizeci de ani de când ne-am dat întâlnire prima oară. Vreți să știți unde am sărbătorit? Bineînțeles că la munte, dar nu pe pârtie, unde ne-am întâlnit prima dată, ci într-un loc mai special. Îmi trebuia neapărat o ținută deosebită și, chiar dacă vă mirați, acum știam unde pot găsi și cele mai bune prețuri la rochii elegante și cei mai moderni pantofi de ocazie. 

Recunosc că la 18 de ani nu prea mă axam pe articole vestimentare în trend, ci pe acelea care mi se potriveau. Că așa-mi zicea mama: ca să înveți să te îmbraci frumos este obligatoriu să ai în minte, mereu, trei lucruri: confortul, bunul-gust și propria persoană (stilul, adică). Și îi dau perfectă dreptate și azi. Este obligatoriu să ai bun-gust în materie de îmbrăcăminte, indiferent dacă ieși la o plimbare cu prietenii prin oraș sau dacă participi la un eveniment special, cum ar fi o gală sau o nuntă. Eu aș mai adăuga acum că este esențial ca hainele pe care le porți să fie, înainte de toate, extrem de confortabile. O ținută decentă și feminină te va ajuta să obții aprecieri din partea tuturor. 

De fapt, orice ai alege să porți, ai grijă să se potrivească stilului tău. Eu sunt o fire romantică și mă simt bine în rochii pastelate sau înflorate, n-aș alege niciodată un taior negru, structural, doar ca să mă încadrez în dress code-ul unui restaurant, de exemplu. Aș purta o rochie într-o nuanță pudrată, cu o pereche de pantofi stiletto nude și o coafură cu bucle romantice, spre exemplu. Adaptez totul stilului meu! 

Îmi place îmbrăcămintea lejeră, confortabilă, în care să te poți mișca în voie, haine simple dar alese cu gust, din materiale de calitate și cu cele mai bune combinații de culori. De curând am descoperit un brand care se potrivește perfect stilului meu- Answear.ro cu produse 100% naturale și livrare rapidă din stoc. Answear.ro este dressing-ul din care aleg acum produse 100% originale pe care le pot proba acasă, în fața oglinzii și din care păstrez doar ceea ce mi se potrivește. De fapt, există chiar o comunitate Answear cu membri fideli, din care fac și eu parte de vreo câțiva ani- o dată ce m-am înscris în club, am avut parte de reduceri la fiecare comandă dar și acces la super-evenimente. Încearcă și tu!

Sunt doar curioasă, voi cum v-ați îmbrăcat la prima întâlnire!?

#24 SuperBlog 2018

Niciun comentariu: