sâmbătă


Cinci decorațiuni de Crăciun care nu ar trebui să lipsească din nicio locuință românească




Aparent, fiecare Crăciun este la fel, păstram tradiții și obiceiuri (ascultăm colinde, împodobim bradul și casa cu decorațiuni de Crăciun, oferim și primim cadouri, iluminăm locuința), însă emoțiile se simt diferit, iar atmosfera din casă nu este niciodată aceeași de la un an la altul. 

Pentru a simți aceea atmosferă unică de sărbătoare, trebui să aducem în locuință, an de an, spiritul Crăciunul. Așa că vom încerca să ne pregătim cât mai bine căsuțele, dar și pe noi înșine pentru un Crăciun tradițional, alături de familie. Pentru că magia Crăciunului aduce, în fiecare an, pe lângă bucuria noastră sufletească, și mirosul de mere caramelizate sau de castane prăjite, aroma vinului fiert, multă lumină, culoare, agitație, zâmbete și multe blițuri ale aparatelor de fotografiat, părinți cu copii de mână și zeci de decorațiuni speciale care dau locuinței noastre o atmosferă de poveste. Iar alegerea unor noi decorațiuni pentru Crăciun a fost dintotdeauna provocarea sezonului.

Decorațiuni tradiționale de Crăciun care răspândesc magie și emoție


Ne dorim cu toții să folosim cât mai multe decorațiuni și luminițe, să ne împodobim casa, atât în interior, dar și pe dinafară. Pe lângă bradul împodobit cu ghirlande, globuri și instalații luminoase, vă propun cinci decorațiuni care n-ar trebui să lipsească din nicio casă pentru că vor aduce cu adevărat bucuria nașterii Mântuitorului în suflete dar și pentru că ne vor desfăta privirile ori de câte ori le vom privi. 

1. Coronița de brad pentru ușă - conferă un aer de sărbătoare oricărei locuințe dar, cu siguranță, și oricărui birou. Deasemeni, ea poate fi oferită cadou pentru a împărtăși bucuria Crăciunului cu cei dragi.

2. Suport pentru lumânări - Pentru o atmosferă prietenoasă și intimă, alegeți un sfeșnic, o candelă sau un suport de lumânări ca obiect decorativ pentru sufrageria, dining-ul, dormitorul sau bucătăria voastră.

3. Globul de sticlă - În zilele noastre pot fi găsite în fiecare magazin cu decorațiuni, în special în perioada sărbătorilor. Căci cine poate spune mai bine ,,A venit Crăciunul!” decât un glob cu lumină, având în centru un îngeraș simpatic. 

4. Perne și pături decorative - Câteva perne alese cu grijă pot schimba atmosfera oricărei camere și reprezintă un mod simplu de a ține pasul cu ultimele tendințe în designul interior. Nu vă limitați doar la un model, alegeți câteva articole diferite și locuința voastră va fi inundată de atmosfera de sărbătoare.

5. Oricine poate realiza coșulețul decorativ parfumat care să cuprindă toate aromele preferate ale Crăciunului: scorțișoară, portocale și brad. Alegeți un coșuleț de răchită de mărime mică sau medie, puneți unul sau două șervețele decorative, apoi, în interior, așezați crenguțe de brad pentru a obține un pat pentru conuri, nuci vopsite, coji de portocale, mere și scorțișoară. Pentru o aromă mai puternică puteți adăuga câteva picături de ulei volatil de brad și crestați puțin câte puțin batonul de scorțișoară.

Aceste magice decorațiuni de Crăciun sunt ideale pentru a aduce atmosfera de sărbătoare în fiecare casă. Iar toate aceste lucruri și multe altele le-am găsit în magazinul Nobila Casa din Brașov (Coressi Shopping Resort), care, anul acesta, are două mari colecții de Crăciun (tradițional și elegant, în tendințele actuale). De fapt, ot spune că aici am găsit cea mai bogată gamă de articole cu care ne putem înfrumuseța locuința, adăugându-i, în același timp, și personalitate, stil sau ținută de lux, chiar și cu bugete modeste. Nobila Casa reușește să-i mulțumească, însă, și pe cei mai exigenți cumpărători cu serviciile oferite dar și prin originalitatea produselor comercializate. 

Toate aceste ornamente de Crăciun au rolul de a desfăta privirea și de a aduce multă bucurie în suflet, așadar alegeți din variatele forme, culori și modele de la Nobila Casa, ceea ce vă încântă și oferiți-vă Crăciun Magic pe care-l meritați!


Niciun comentariu: