joi


Coco Noir - un remake de succes de la Cosmetice Sara




Despre regulile alegerii parfumului preferat s-au scris multe articole și nu există femeie care să nu cunoască cel puțin câteva dintre ele. Acestea ne arată fiecăreia dintre noi cum să descoperim parfumul potrivit, adică acea mireasmă care reușește să ni se strecoare în piele și care îi face pe cei din jurul nostru să ne recunoască imediat, chiar de la depărtare. 

Cea mai importantă regulă este dată de regina modei, Coco Chanel: ,,O femeie care nu folosește parfum nu are viitor”. Și cred că toate suntem de acord cu ea. Urmează regula concentrației: parfumul veritabil (esență de parfum - scump și rar) conține concentrația cea mai mare de uleiuri aromatice, apă de parfum- EDP, care durează în medie 4-6 ore și apa de toaletă- EDT, cu o concentrație de uleiuri mult mai slabă.

Un parfum este perfect dacă îl simți ca pe o operă de artă, o parte din limbajul invizibil al trupului tău, o emoție lichidă olfactivă construită dintr-o succesiune de materii prime complementare ce se înlănțuiesc perfect ca să-ți ofere doar ție armonie și cele mai intense plăceri. E vorba de instinct și nu există criteriu de selecție mai bun ca acesta. Pentru mine, Chanel a fost dragoste la prima vedere. Ani buni am considerat că nu există alt parfum mai potrivit pentru mine- era, cumva, o chestie de echilibru, mă simțeam în siguranță, frumoasă, elegantă, îmi plăcea în mod deosebit felul în care persista pe piele aroma puternic orientală, recognoscibilă. Chiar dacă nu-l port în fiecare zi, consider că Chanel este semnătura mea.

Săptămâna trecută mi-am făcut un mic cadou: am ales Coco Noir, un remake de la Cosmetice Sara care miroase surprinzător de bine, aproape identic cu parfumul original. Coco Noir este un parfum nocturn, seducător, puternic dar rafinat în același timp, un parfum floral lemnos cu accente de mosc, o compoziție plină de eleganță și lux. Structura parfumului se deschide cu note proaspete de grapefruit și bergamot, accentuate de acorduri florale de iasomie, trandafir, narcisă și mușcată, în timp ce note lemnoase, boabe de tonka și olibanum, încălzesc compoziția parfumului. Alături de acestea, un buchet de esențe puternice de paciuli, vanilie și mosc alb dau eleganță și prețuire acestei arome.

Nu mică mi-a fost mirarea văzând că structura parfumului remake de la Cosmetice Sara este la fel de elegantă și fină, păstrându-se intactă câteva ore bune, la aceeași intensitate, spre deosebire de cel original care își schimbă aroma și consistența odată cu trecerea timpului. Explicația este una destul de simplă: parfumul original are ingrediente naturale precum uleiurile esențiale și alte extracte din plante dar și fixatori destul de puternici în timp ce parfumul remake are compuși  preponderent sintetici, bineînțeles cu aceleași arome. Tocmai de aceea, uneori, remake-urile sunt chiar mai bune decât originalul, durează mai mult și nu își schimbă intensitatea pe durata purtării. 

Coco Noir remake vine într-un ambalaj de calitate, o cutie identică cu cea pe care o știam eu, cu toate însemnele, țiplată. Sticla are același design clasic, culoarea neagră, deosebit de intensă, alcătuind cu auriul combinația perfectă, de lux. Recomand, e un remake de succes!

Dacă iubiți la fel de mult parfumurile ca și mine, vă invit să vă alegeți aromele favorite la care visați de foarte mult timp, profitând de oferta mai mult decât generoasă de pe site-ul meu preferat, cosmetice-sara.ro



Niciun comentariu: