sâmbătă


Dimineți perfecte cu Hurom







Rețeta perfectă pentru un început de zi excelent


Cu toții ne dorim dimineți perfecte în fiecare zi. Și indiferent de modul în care ne trezim, avem nevoie de o porție de energie care să ne ofere o atitudine pozitivă pentru întreaga zi. Fiecare dimineață poate fi un restart pentru organism, pentru minte și suflet și poate reprezenta ocazia perfectă pentru a o lua de la capăt, de a începe proiecte de mult uitate sau, de ce nu, de a ne schimba viața din temelii. Eu pur și simplu ador diminețile și, de aceea, încerc să mi le fac cât mai plăcute. Consider că startul unei zile este foarte important, de aceea nu las nimic în voia sorții, ci contribui chiar eu cu câte ceva la acesta. Tocmai de aceea mi-am organizat și o rutină a dimineții pe care o consider nu numai plăcută, ci și de bun augur. Pentru că, nu-i așa, orice-am face ,,ziua bună de dimineață se cunoaște”! Un singur gând pozitiv dimineața, îți poate schimba în bine întreaga zi!

Astăzi este o zi perfectă pentru un nou început!


Pentru mine, rețeta unei dimineți optimiste conține, în primul rând, o delicioasă băutură energizantă din fructe sau legume și un gând bun, acestea sunt ingredientele mele perfecte, menite să mă motiveze suficient pentru a avea o zi excelentă. Iar un shake bine făcut, nutritiv și gustos, îmi poate da energie pentru întreaga zi! De fapt, marea mea bucurie a dimineții este că-mi pot prepara sucul 100% natural, astfel încât să nu-și piardă nimic din savoare și, mai ales, din nutrienții prezenți în legume, fructe sau cereale, nutrienți atât de necesari fiecărui organism, cu un aparat nou - Hurom H-Al One Stop- extrem de eficient, care reușește să stoarcă până la ultima picătură din orice aliment ales (fructe, legume, frunze, nuci sau semințe). Spre deosebire de storcătoarele convenționale de mare viteză, care distrug nutrienții și grăbesc procesul de oxidare, Hurom-ul meu stoarce delicat fructele și legumele, fără a le distruge structura naturală și astfel, se și maximizează cantitatea de suc și se păstrează integral vitaminele, mineralele, enzimele, fitonutrienții și antioxidanții.


Numărul 1 la nivel mondial în domeniul storcătoarelor, Hurom este parte din viața mea pentru că-mi oferă, în fiecare dimineață, câte un pahar plin-ochi cu fericire și sănătate.


Decât un kilogram de morcovi, este mai simplu și mai plăcut un pahar cu suc!



Organismul nostru tolerează foarte bine sucurile. Desigur, fructele și legumele se pot consuma și nestoarse, dar cantitățile de suc băute ,,la pahar” nu pot fi niciodată echivalate cu cantitățile de legume sau fructe pe care le putem consuma la o masă. Mai ales că sucul este o băutură extrem de plăcută și un profilactic perfect. 


În fiecare dimineață, amicul meu, Hurom, mă ajută să-mi mențin sănătatea și să mă bucur de sucuri proaspete, bogate în vitamine și substanțe nutritive: sucuri de citrice, tomate, morcovi sau chiar iarbă de grâu, pătrunjel, cereale și semințe. Eu le prefer combinate în paharul de suc (cereale, semințe, fructe și legume), pentru că, astfel, alimentele devin mult mai plăcute, sunt mai bine tolerate în sistemul digestiv, iar aportul în principii alimentare active este mai complet.

Hurom este un prieten de nădejde pentru o viață sănătoasă, un prieten care m-a susținut și în curele de slăbit/menținere, creându-mi o disciplină și impunându-mi un stil de viață sănătos. Poți încerca și tu! 


O nouă zi, o nouă experiență. Să ne bucurăm de ea! Astăzi poate fi o zi perfectă pentru un nou început!


#25 SuperBlog 2018




Niciun comentariu: