miercuri


Casa mea, alegerile mele - parchet laminat de la Osbtego.ro




Acasă este locul unde te simți confortabil, relaxat și în siguranță. Însă, pentru a aduce spațiul în care locuiești la gradul de ,,acasă”, trebuie să te preocupi de amenajarea și personalizarea lui după gusturile și nevoile tale. Spațiul tău va avea nevoie de lucruri care îți sunt pe plac, lucruri care să te bucure și care să reziste în timp. Printre lucrurile pe care trebuie sa le alegi pentru casa ta se numără, desigur, și parchetul. Dacă unele lucruri sunt mai puțin importante și pot fi înlocuite după o perioadă de timp relativ scurtă, alegerea parchetului este o treabă importantă, o treabă căreia trebuie să îi acorzi atenția cuvenită

Dacă vrei să pășești cu plăcere și, mai ales, cu încredere, în fiecare zi în casa ta, alege pentru acoperirea podelei un parchet laminat, ușor de întreținut, practic și modern. Parchetul este soluția ideală, oricare ar fi stilul de locuință pe care l-ai ales, mai ales că acum toate modelele vin cu o serie de avantaje dificil de ignorat de către orice proprietar: prețul rezonabil, instalarea ușoară, păstrarea căldurii și durabilitatea. Plăcile de parchet disponibile acum pe piață sunt ușor de îmbinat și de montat, așa că nu mai este neapărată nevoie să apelezi la serviciile unui profesionist. 

Parchetul laminat este bun pentru persoane cu alergii, deoarece este rapid de curățat și nu absoarbe praf ca și covorul. Este, de asemenea, un produs extrem de bun datorită sistemului său de închidere etanșă și exteriorului din plastic, care crează un scut împotriva umezelii care, altfel, poate intra ușor în locuință. Un alt avantaj este acela că nu își schimbă forma, iar dacă în locuință este foarte multă umezeală, nu se produc daune permanente, pentru că pardoseala laminată este foarte ușor de înlocuit. 

Un parchet de calitate va da viață oricărei locuințe!


Dacă îți place să gândești pe termen lung, atunci află că alegerea unui parchet laminat poate reprezenta una dintre cele mai bune soluții pentru tine, iar asta pentru că el este recunoscut pentru faptul ca oferă o durabilitate extinsă. Atunci când este montat cum trebuie, precum și dacă alegem calitatea, sunt șanse foarte mici ca tu să nu te poți bucura pentru o perioadă lungă de timp de el. Parchetul laminat este capabil să amplifice chiar și senzația de confort, iar asta mai ales pentru ca sunt reduse destul de mult zgomotele de impact. Pentru persoanele care iubesc curățenia și igiena parchetul laminat reprezintă de asemenea o soluție de luat în considerare. De ce? Pentru că este foarte ușor de întreținut, uneori curățarea făcându-se chiar și cu o simplă cârpă umedă. Praful nu este atras, iar asta pentru că suprafața este antistatică, iar acest lucru, cum am mai spus, vine în favoarea persoanelor care suferă de pe urma alergiilor. 

Parchetul poate fi utilizat, practic, în toate zonele unei locuințe. Grație noilor tehnologii de impregnare și protejare a lemnului, acesta poate fi montat chiar și în băi, bucătării, holuri. Dar este destul de greu să alegi din multitudinea de magazine cel mai bun parchet. Trebuie să ții cont neapărat de anumiți factori și de rezistența parchetului în timp, deoarece aceasta este o investiție pe termen lung. Calitatea materialelor, rezistența culorilor și a luciului sunt deosebit de importante când alegi parchetul. De asemenea, contează foarte mult dacă vrei un parchet cu un aspect modern sau dacă ești atrasă de tipul clasic, din lemn, în nuanțe naturale. Oferta de parchet a magazinul online Osbtego.ro este foarte largă, paleta de culori diversificată, iar prețurile ... pentru toate buzunarele. 

Mie mi-au rămas ochii la parchetul laminat din gama Classic Touch, care combină aspectul clasic de lemn cu structuri autentice. Fiind disponibil într-o gamă variată de decoruri, acest produs este potrivit pentru orice tip de spațiu, având prestanță în orice interpretare, fie ea avangardistă sau tradițională. Robust, autentic, ecologic, igienic, foarte rezistent în timp - sunt doar câteva  motive care vorbesc în sine despre podelele laminate Kaindl. Este o investiție care, cu siguranță, îmi va face casa să arate ca un palat din basme. Intrați și voi pe site și vă veți convinge singuri de generozitatea ofertelor și calitatea produselor!




Niciun comentariu: