duminică


Care-i cea mai eficientă și plăcută jucărie erotică?




De ce dispare apetitul sexual!?


Fiecare persoana din ziua de azi consideră că viața sexuală este esențială pentru ca dragostea și comunicarea să nu se piardă în timp. Unul dintre inamicii principali ai vieții sexuale este legat de rutina sexuală deoarece experimentarea acelorași poziții sexuale în fiecare moment intim va duce la scăderea apetitului sexual din partea ambilor parteneri. Dacă nu există o comunicare în timpului actului sexual pentru a comunica dorințele și plăcerile proprii atunci se poate ca partenerul sa nu fie capabil să înțeleagă acest aspect. Stresul cotidian, un mediu solicitant, oboseala, apariția copiilor, lipsa activităților de relaxare și odihnă activă, insatisfacții personale și profesionale, absența unor activități de dezvoltare personală - sunt câteva dintre cauzele psihologice care acutizează sentimentul de rutină și plictiseală în cuplu, afectând negativ și latura sexuală. De aceea trebuie să existe creativitate și o stimulare din partea fiecăruia deoarece asta duce la creșterea plăcerii în timpul actului sexual. Atunci când libidoul scade poate duce la apariția depresiei și incapacitatea de a termina momentul intim până la capăt. De fapt, experiența sexuală nu înseamnă doar sex în sine și atât. Ci foarte importante sunt și celelalte simțuri de care te folosești – miros, văz și auz.

Cum să ții apetitul sexual sub control


Muzica are o influență enormă asupra dispoziției noastre. Ne poate liniști sau ne poate agita, ne poate face să râdem sau să plângem. Muzica face totul mai frumos, ne poartă pe valuri ritmice, cu blândețe sau cu sălbăticie, undeva departe într-o zi minunată. Astfel, o sărbătoare devine mai festivă prin acorduri de vals, o baie mai relaxantă pe fundal de muzică ambientală, erotismul devine mai voluptuos pe șansonete franțuzești, ba chiar și treaba în gospodărie devine mai plăcută și pare mai ușoară pe ritmuri vesele de reggae. 
Muzica se poate folosi pentru a ne face mai pasionali sau a ne transpune într-o dispoziție sexy. Muzica este un foarte puternic stimulent, un afrodiziac amețitor. Nu degeaba în cele mai multe cântece este vorba despre dragoste. Cu o melodie potrivită poți crea o atmosferă intimă foarte plăcută pentru amândoi, potrivită pentru o partidă de amor. De curând, oamenii de știință au descoperit că există o legătură între excitarea sexuală și muzica pe care o asculți, pentru că sunetele te pun în legătură cu sexualitatea ta, îți îmbunătățește libidoul și în unele cazuri muzica poate juca un rol mai important decât excitarea în sine.  

Lenjeria intimă, un accesoriu sexy și necesar!


Îmbrăcămintea pe care o purtăm ne reprezintă în fața celorlalți, iar noi ne purtăm, de regulă, corespunzător acestei ținutei. Dacă ne simțim bine în hainele noastre, frumoase și sexy, cu siguranță, noi vom și radia asta. 

Dar cât de importantă este lenjeria intimă!? Un cercetător a reușit, după îndelungate studii, să afle de ce bărbații se lenevesc din ce în ce mai tare când vine vorba de sex. S-au vehiculat tot felul de motive care ar putea fi cauza leneviei domnilor: mediul înconjurător, stresul și emanciparea femeilor. Până când un psihoterapeut german a reușit să dezlege misterul și să găsească pantalonul de trening ca principala cauza pentru aceasta. Banalul, lăbărțatul și asexuatul pantalon de trening. Așa că mi-am făcut un obicei, în locul treningului, ,,defilez” doar în lenjerie sexy când suntem singuri acasă. 

Deci, nu doar ținuta, ci și lenjeria intimă pe care o purtăm este la fel de importantă. Și recunosc că lenjeria intimă este ,,codul” cu care-l ,,atrag” cel mai repede pe iubitul meu în pat. Se știe că articolele de lenjerie intimă din dantelă încoronează garderoba oricărei femei. Iar lenjeria mea de dantelă este cu adevărat irezistibilă. Dantela degajă feminitate, iar din punct de vedere estetic este infailibilă. Nu o purtăm în orice condiții, nu este neapărat comodă, dar odată îmbrăcată ne face să ne simțim mai frumoase și de neoprit. Prin urmare, componenta estetică a lenjeriei intime nu trebuie deloc neglijată, căci o femeie trebuie să fie mereu atrăgătoare, indiferent de vârsta ei. De fapt, lenjeria intimă este, cu adevărat, o categorie de bază din garderoba unei femei. O femeie impecabilă trebuie să știe să își aleagă corect lenjeria intimă și să știe și cum să le potrivească la diferite ținute sau evenimente.

Fericirea-i pentru toți


Dacă acestea nu pot fi duse până la capăt, putem apela și la alte variante ajutătoare, iar astea ar putea fi reprezentate de jucăriile erotice. În majoritatea cazurilor în relație există un partener mai dornic de a depăși limitele. De cele mai multe ori, femeile sunt cele care sunt mai puțin deschise decât bărbații deoarece marea majoritate dorește ca partenerul să facă primul pas în pat și să o surprindă cu diferite trucuri pentru a se simți satisfăcută. Fiecare cuplu ar trebui să cunoască măcar câteva elemente din care ar putea dezvolta o viață intimă armonioasă și plină de plăcere în orice moment. Jucăriile erotice sunt pentru cei care s-au săturat de o viață sexuală monotonă în care se petrec mereu aceleași lucruri care pot duce la scăderea plăcerii sexuale și chiar la imposibilitatea de a duce la capăt un act sexual.

Totuși, să găsești o jucărie sexuală care să spargă gheața, dar în același timp să satisfacă dorința celuilalt poate fi teren minat. Îmi place să cred că încet, dar sigur, învingem tabu-urile impuse de societate și ne deschidem mințile. Un sex shop online poate fi o opțiune ideală pentru a experimenta teritorii noi, pentru a reaprinde flacăra pasiunii în cuplu sau pur și simplu pentru a găsi plăcerea. O jucărie sexuală e ca cireașa de pe tort – este un ajutor senzual și foarte plăcut pentru stimulare. Cu aceste abordări tactile partenerii se pot concentra mai mult pe ceea ce simt și, mai ales, cum se simt. Aceste accesorii intime sunt capabile să aducă relația la un nivel mai intens.

Eu am reușit să deschid interesul partenerului asupra acestor jucării oferindu-i un masaj cu o rățușcă inteligentă (un masator de la ollo.ro). Chiar dacă a fost un simplu masaj, a reușit să deschidă portița suficient de mult pentru a realiza cât de plăcute pot fi toate aceste senzații. Ea poate fi dulce și înțelegătoare, dar devine ,,obraznică” dacă o folosim pentru zonele intime. Datorită diferitelor modele de vibrații, rățușca de cauciuc poate vibra cât de intens ne dorim. 

Vă sfătuiesc să vă găsiți și voi codul personal în dragoste! 


Gândiți-vă cu ce mesaj credeți că vă puteți atrage iubitul în mod garantat în pat! Poate cu niște ciorapi de plasă? Ori o fustă purtată cu nimic pe dedesubt sau, poate, o lenjerie seducătoare? Încercați mai multe metode, pentru că e distractiv să vă testați farmecele proprii pe partener. Deși asemenea înscenări se pot face și dacă nu aveți un partener pe moment.☺


4 comentarii:

Georgiana Sabina spunea...

Foarte indrazneata tema articolului

Mihaela Nistor spunea...

Trebuie sa invatam sa lasam la job problemele, nervii si frustrarile, să nu le aducem acasa, cu atat mai putin in pat.

Anonim spunea...

Este un subiect ce nu ar trebui neglijat. Trebuie sa acordam atentie partenerului de viata indiferent de ce probleme avem.

Albu Steluta spunea...

Cred ca fiecare cuplu trebuie sa-si gestioneze probelemele in modul propriu si personal.