luni

Cauți o folie mată, antireflex pentru device-ul tău!?



Cu siguranță vei găsi la SmartProtection, primul producător de folii din Romania care a deschis un shop special unde găsești folii premium pentru orice device. Recomand SmartProtection pentru că oferă cel mai bun Customer Service: rapiditate, soluții customizate, flexibilitate, absolut tot pentru satisfacerea celor mai năstrușnice și performante dorințe ale tale, întreaga echipă SmartProtection comportându-se de fiecare dată cu amabilitate, rapiditate, și promptitudine. Chiar și cele mai dificile așteptări și cerințe sunt mereu primite cu căldură și entuziasm iar cele mai trăznite idei devin realitate în decurs de câteva minute de la o simplă conversație. Tocmai de aceea, dacă crezi că ai nevoie să te simți cu adevărat protejat de către cele mai rezistente și calitative folii de protecție existente, apelează cu încredere la SmartProtection Shop.

Folie mată antireflex pentru orice device


Pentru că șansele de a scăpa un smartphone pe asfalt sunt direct proporționale cu prețul acestuia, cum ne spune și celebrul Murphy, primul și cel mai important lucru după achiziție, este procurarea unei folii de protecție de calitate. Noul material revoluționar de la Smart Protection oferă, în premieră, aceeași calitate premium Clasic Smart Protection, dar cu efect mat antireflex. Folia mată antireflex Smart Protection oferă proprietăți de protecție premium:

* Duritate 6H la șocuri, grosime 0.2 mm, strat satinat mat antireflex cu auto-regenerare zgârieturi și protecție hidrofobic, strat special calitate HD de redare a culorilor precum și silicon activ pe spate, pentru o aderenta perfectă pe orice suprafață de device.

În sfârșit acum putem să avem protecție anti-glare împreună cu liniștea oferită, prin faptul că device-ul nostru este perfect protejat și la șocuri mecanice, nu doar la zgârieturi.

Iar dacă, să zicem, nu găsim modelul dorit în lunga listă de folii telefoane a site-ului, îi poți contacta și îl vor adăuga, în cel mai scurt timp cu putință. 



7 comentarii:

Kmy50rynn spunea...

Eu am folie smart protection pe telefon, cred ca este cea mai buna.

Mihaela Nistor spunea...

E bine sa avem folie de protectie pe telefon, iar daca e smart, e mai bine.

Anonim spunea...

Chiar e cea mai buna solutie pentru a proteja telefonul.

Catalina Coman spunea...

Mi se pare extrem de eficienta acesta folie.

Albu Steluta spunea...

Eu sunt patita cu ecranul ciobit ...asa ca zic un mare DA!

Rokolla spunea...

Stric mereu foliile și pana acum am folosit doar lucioase. Chiar as fi curioasa sa văd cum este una mata

Raluca Brezniceanu spunea...

Vreau ca smartphonul meu sa fie mereu perfect protejat și la șocuri mecanice și la zgârieturi.