miercuri

Care sunt avantajele unui uscător de păr profesional



Unul dintre cele mai comune electrocasnice este feon-ul, adică uscătorul de păr, iar interesul din ce în ce mai crescut pentru acesta a făcut ca producătorii să avanseze foarte mult din punct de vedere tehnologic în ultimii ani. Bineînțeles, cel mai bine e să-ți usuci părul în mod natural, dar dimineața ești mereu pe fugă și uscătorul de păr îți sare-n ajutor de fiecare dată ca să fii gata la timp. Uscătoarele moderne sunt din ce în ce mai puternice, dar toți căutăm să fie și foarte delicate cu părul. 

Avantajele folosirii uscătoarelor de păr

Principalul mare aliat al uscătorului este faptul că folosindu-l câștigi timp, atât de prețios vremurilor noastre agitate. În cazul unul păr lung și bogat uscarea naturală sau cu prosopul ți-ar lua aproximativ o oră. Cu uscătorul chiar și cel mai lung păr se usucă în 15 minute. Astfel poți să fi gata în orice moment al zilei fără să mai aștepți după părul tău lung.

Un alt mare avantaj al folosirii uscătorului de păr este faptul că părul tău poate fi coafat foarte ușor. Poți să îl îndrepți cu uscătorul sau să îi faci bucle lejere. În plus părul va fi plin de volum și va avea o lejeritate ce nu poate fi obținută prin uscarea naturală a părului.

Firmele ce fabrică astfel de ustensile de styling s-au gândit la clienți și la nevoile lor astfel că au creat uscătoare de păr pentru orice tip de coafură. Dacă vrem părul drept, avem un accesoriu al uscătorului de păr care va facilita îndreptatul iar dacă vrem bucle, difuzorul de căldură este mai mult decât perfect.

ROWENTA PREMIUM CARE PRO CV7461F0 - PROTECȚIE ȘI USCARE PERFECTĂ FĂRĂ EFORT


Ai fi tentat să crezi că un feon este pur și simplu un aparat pentru uscat părul. Dar când vorbim de aparatele noi, profesionale, lucrurile stau un pic altfel. Există o mulțime de beneficii pe care le aduce un feon bun. Chiar dacă ești nevoit să investești mai mult pentru a cumpăra un aparat bun, comparativ cu câți bani ai fi dat pe cumpărarea unui simplu uscător de câteva zeci de lei, rezultatele care fac diferența s-ar putea să facă acei bani în plus să merite (de ex. un ROWENTA PREMIUM CARE PRO CV7461F0). Totuși, un uscător de păr profesional poate aduce funcționalități care să producă efecte diferite asupra părului, însă scopul său principal va rămâne același: să usuce rapid și să nu afecteze structura firului de păr.

Neted, strălucitor, voluminos și ușor de stilizat... Vă garantez că Premium Care Pro oferă rezultate perfecte în orice situație, pentru că te poți bucura din câteva mișcări de un păr neted, ușor de stilizat și plin de strălucire datorită combinației exclusive dintre generatorul de ioni și a învelișului Cashmere Keratin și ulei de argan. 

Acest uscător de păr performant este echipat cu un motor de 2400 W pentru sesiuni de urcare rapide și eficiente, oferind performanțe rapide de uscare pentru coafuri perfecte și protecție sporită a părului iar generatorul de ioni și învelișul exclusiv Cashmere Keratin oferă un păr neted și ușor de stilizat. În același timp, funcția Respect ajustează automat temperatura și treapta de viteză pentru a păstra părul neted, cu un nivelul natural de hidratare. Datorită celor 6 poziții ajustabile, Premium Care Pro oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a obține coafura perfectă pe care o dorești. Poți oferi părului tău bucle definite și un plus de volum încă de la rădăcină datorită difuzorului activ, în timp ce funcția de aer rece te ajută să păstrezi coafura pentru o perioadă îndelungată.


Cum poți alege viteza de fluxului de aer?


Când vă uscați părul, e indicat să folosiți viteza maximă pentru a termina mai repede. Însă atunci când vă coafați părul, este recomandabil să folosiți fluxul mai lent pentru a evita ciufulirea părului.

Cum poți folosi fluxul de aer rece mai eficient?


Direcționați fluxul de aer spre șuvița de păr pe care doriți să o coafați (la o temperatură înaltă), apoi activați fluxul de aer rece pentru o răcire rapidă. Această metodă de tranziție între temperaturi vă coafează părul cu mai multă eficiență.

Ce rol au concentratorul și difuzorul?


Concentratorul vă permite să uscaţi o anumită zonă a părului. Folosiţi concentratorul pentru a direcţiona fluxul de aer cald către zona pe care doriţi să o uscaţi. Difuzorul se utilizează pentru a da mai mult volum părului.

Cum poți da mai mult volum părului?


Cu uscătoarele de păr care sunt prevăzute cu această funcţie, utilizaţi difuzorul cu dinţi mobili; acesta va da volum părului de la rădăcini până la vârfuri.


În concluzie, alegerea unui uscător de păr de calitate este esențială, mai ales atunci când este utilizat de câteva ori pe săptămână. Un uscător de păr performant te va ajuta să economisești timp, va prelungi durata de viață a coafurii (tunsorii) preferate și va proteja sănătatea părului. 

Niciun comentariu: