joi


Answear.ro dă viață oricărui stil vestimentar




Industria modei surprinde în fiecare sezon cu noi siluete sau mixuri stilistice, dar o tendință constantă reușește să fie reinventată în diferite variante și interpretări ale designerilor: trend-ul ROCK. Această tendință reușește să rămână și în zilele noastre o sursă de inspirație inepuizabilă pentru lumea modei. Iar pentru a înțelege mai bine acest trend, trebuie să ne orientăm puțin atenția către originea lui: muzica rock ‘n roll. 

,,Nu voi fi o stea a muzicii rock. Voi fi o legendă.”


Idoul meu a spus asta! Dacă nu ar fi murit în 1991, Freddie Mercury ar fi acum alături de ceilalți bunici rock, precum Jagger, Springsteen sau McCartney. Dar legenda n-ar mai fi fost, pesemne, la fel de magică. Mercury a fost un one man show desăvârșit care și astăzi mai este votat în câte-un top de referință drept cel mai mare cântăreț al tuturor timpurilor. O voce senzațională dublată de un talent de showman nemaivăzut, un actor care putea ține publicul în palmă ore întregi, un veritabil talaz dezlănțuit care a urcat de atâtea ori pe scenă așa cum lumea rock-ului n-a mai văzut pe nimeni până atunci: cu maiou de balet din saten, mulat pe corp, cu decolteul adânc, haine de blană și pantaloni de velur, geci scurte gen bolero și pantofi de balet. Freddie Mercury era cunoscut pentru prestațiile impresionante pe scenă, dar și pentru ținutele lui extravagante. Legendarul rocker a fost foarte preocupat de modă și de look-ul său (a și studiat arta la West Thames College), încercând, într-un fel, să compenseze acolo unde natura n-a fost foarte darnică cu el - și aici mă refer la faimoasa lui dantură. Pentru a-și crea propriul stil, a ales costume de scenă extrem de provocatoare, influențând, rapid, stilul și modul de performanță al mai multor artiști și nu numai.

Atitudinea contează - ,,Este stil. Este curajul de a cânta, dansa în ton cu viața ta când îți înțelegi viața.”


Queen a fost în coloana mea sonoră încă de când eram un copil, împreună cu Whitney Houston, Michael Jackson, the Beatles, Prince, Pink Floyd, The Fugges, Bruce Springsteen, Simply Red, până să dau eu de MTV și All Saints, Madonna, U2, Mariah Carey, George Michael, Depeche Mode. După părerea mea, emoție este tot ce a creat Queen și pentru că ea vine dintr-un loc adevărat, nici nu va ține cont de timp, de limite, de gen muzical, de loc, de spațiu, de religie, de piele sau haine. Este un stil de viață pe cât de simplu, pe atât de adevărat. Este stil. Un stil cu care m-am identificat încă din copilărie și eu. 

De-a lungul timpului, am încercat să mă adaptez la cât mai multe ipostaze ale vedetei mele preferate. N-am imitat în totalitate, am făcut lucrurile în stilul meu. Doar gândindu-mă că de la părul lung și buclat de la începutul carierei lui Mercury, am trecut, pe parcursul a treizeci și ceva de ani, la părul scurt și la mustața emblematică din cadrul concertului Live Aid; și tot cred c-am reușit să mă identific un pic cu stilul idolului meu. Dar transformarea mea nu a venit doar la nivel de look. Stilul meu vestimentar s-a schimbat frecvent, iar modul în care am trecut de la un stil vestimentar consacrat teatral, la ținute mai ,,domoale” - un maiou alb, pantofi sport, brățară de braț și păr scurt (exact ca Freddie pe scena de la Live Aid), este extravagant în sine. Am observat, totuși, cu trecerea anilor, că rebeliunea mea vestimentară își pierde ușor, ușor din popularitate. ☺ Aș spune, chiar, citându-mi idolul, că este, cu siguranță, și procesul meu de maturizare și câștigare a experienței. 

Answear.ro-  cele mai noi tendințe în fashion


Tricourile albe combinate cu sacouri viu colorate sau jachetele de piele, țintele și aplicațiile metalice au oferit întotdeauna o notă rebelă pieselor mele vestimentare. De curând, am profitat de noutățile de sezon și mi-am completat stilul vestimentar cu câteva ținute versatile de la Answear.ro- un magazin online ce cuprinde peste 300 branduri internaționale de top ce continuă  trend-ul ascendent al zonei de fashion ecommerce, oferind clienților produse de calitate, care vin în întâmpinarea tuturor nevoilor acestora. Tot aici putem afla și o mulțime de sfaturi pentru un look de vedetă, pe care îl și putem obține în câțiva pași simpli. 


POLO RALPH LAUREN - CAMASA- 259,90 lei
MANGO MAN - GEACA TACO- 349,90 LEI
ONLY & SONS - JEANS - 139,90 LEI

De vreo câțiva ani, pentru mine ANSWEAR.ro este dressingul din care aleg produse 100% originale pe care le probez acasă, în fața oglinzii și din care păstrez doar ceea ce mi se potrivește. Și am găsit întotdeauna în colecțiile originale de la Answear.ro exploziile de culoare și stil cu care sunt atât de obișnuit. Totul este atât de cool, încât comunitatea Answear are membrii ei fideli. Odată ce te înscrii în Answear Club, primești înapoi 10% din valoarea produselor sub formă de puncte, acestea se pot folosi pentru a reduce chiar și până la jumătate valoarea comenzilor plasate.

Dacă-ți dorești o piesă vestimentară care ți-a plăcut la o vedetă, acest lucru este acum posibil. Cu siguranță, la Answear.ro vei găsi ținutele după care ai tânjit atât de mult timp și pe care le vei putea cumpăra la prețuri foarte bune, pentru a-ți realiza un outfit demn de un look de vedetă. 


-Articol SuperBlog 2019 -


Niciun comentariu: