sâmbătă

Answear.ro - o mină de aur pentru orice stil și buget



În perioada 18-24 noiembrie în școala noastră a avut loc prima întâlnire din cadrul proiectului educațional multilateral ,,Școala mea, mină de aur pentru Terra”.

Proiectul se desfășoară timp de doi ani și își propune realizarea de activități artistice, gastronomice, sportive și culturale între elevii  școlilor participante, principalul obiectiv constând în lărgirea orizontului elevilor și profesorilor atât prin cunoașterea a noi sisteme de învățământ, cât și prin dezvoltarea unor competențe sociale precum participarea, colaborarea, respectul de sine și respectul reciproc. Prin descoperirea patrimoniului cultural al fiecărei țări partenere, proiectul susține dialogul cultural și încurajează integrarea elevilor cu nevoi speciale. La reuniunea de proiect din școala noastră participă și un cadru didactic din Africa, eu având onoranta misiune de a-i prezenta sistemul educativ din Romania și de a-i face cunoscut partenerului străin viața și munca din spațiul unei școli.

Totuși nu aceasta mi s-a părut cea mai grea misiune, ci procurarea pentru partenerul meu de proiect a unor ținute potrivite pentru vremea rece de la noi din țară. Singura lui doleanță a fost ca achizițiile să se facă de pe Answear.ro, lucru ce m-a bucurat, de altfel, pentru că aici sunt de câțiva ani membru fidel, familiarizat cu practicile magazinului: produse 100% originale pe care le putem proba acasă, în fața oglinzii, păstrând doar ceea ce ni se potrivește, puncte pe care le putem folosi ca plată, reduceri substanțiale pentru cei înscriși în Answear Club, etc. Iată cam ce-am ales pentru partenerul meu de proiect.

Answear.ro - haine potrivite pentru sezonul rece


Paltonul este un element nelipsit pentru o ținută elegantă care poate fi purtat cu ușurință și în zilele obișnuite, nu doar la ocazii. Este singurul lucru de care străinul sunt 100% sigur că va fi încântat. Astfel că, în decursul săptămânii, fie că el va opta pentru o ținută sport, casual sau elegantă, cu siguranță o va întregi perfect cu ajutorul unui palton într-o culoare versatilă ca aceasta.

 MANGO MAN - PALTON ARIZONA     549,90 LEI      

Chiar dacă nu sunt la fel de elegante precum paltoanele, gecile de iarnă cu puf sunt preferate de mulți bărbați întrucât prezintă numeroase avantaje: sunt foarte călduroase, sunt comode la purtat, sunt foarte ușoare, pot fi compactate astfel încât să ocupe foarte puțin spațiu de depozitare și rezistă foarte mult în timp dacă sunt îngrijite corespunzător. Și spre deosebire de paltoane, care reușesc să păstreze căldura doar când sunt realizate din țesături groase și grele, gecile cu puf protejează termic fără să adauge greutate ținutei. Fiind bun izolator termic, foarte ușor și foarte comprimabil, puful este folosit și de firmele care confecționează geci pentru expedițiile de la Polul Nord, acolo unde temperaturile ajung și la -40 de grade Celsius. Deci, cu geaca aceasta, sunt absolut convins că omul meu nu va suferi de frig!



                                        MEDICINE - GEACA DE PUF SCANDINAVIAN COMFORT- 216,90 lei

Cu siguranță, pantofii cu care va veni în România nu-l vor feri  de vremea rece. Ghetele sunt must have-ul iernii, putând contura și cele mai stylish ținute, așa că sunt la mare căutare în această perioadă. I-am ales colegului meu o pereche de ghetele care se pot asorta foarte ușor fie cu blugi sau pantaloni, cu o geacă groasă sau un palton. 


                                                 MEDICINE - GHETE DE PIELE URBAN STORIES  239,90 LEI

Pantalonii nu sunt cel mai important element din vestimentația unui bărbat, dar contează foarte mult, în măsura în care te fac să te simți bine și să arați bine. Pe Answear am găsit o gamă variată de modele și materiale, pantaloni deosebiți în toate formele lor - chinos, drepți, înguști, liberi – și în toate stilurile – casual, eleganți sau sport. Sper să-i placă ce i-am ales!

                                                    MEDICINE - PANTALONI DISTURBED CLASSIC- 119,90 LEI
S. OLIVER - PANTALONI- 159,90 LEI

Puloverele sunt printre cele mai versatile elemente din garderoba unui bărbat, merg purtate și în ținute casual și în ținute mai formale, cu jeansi și tricou sau cu pantaloni eleganți și blazer deasupra. Cele mai potrivite pulovere bărbați pentru o ținută casual sunt cele cu imprimeuri și cu nasturi, pe care le-am găsit în magazin online Answear.ro la prețuri mici și în foarte multe modele și culori. Pentru o ținută mai formală cel mai bine se potrivește un pulover de lână, pe gât, care să îi tină de cald și să-l ajute să fie elegant, indiferent de eveniment. Ca să fie în pas cu moda i-am ales câteva pulovere bărbătești călduroase și stilate pe care să le poarte atât în versiunea cu vestă, dar și cu t-shirt. Cu siguranță, va atrage toate privirile femeilor!


ONLY & SONS - PULOVER  129,90 LEI
MEDICINE - PULOVER URBAN STORIES- 104,90 LEI

 MEDICINE - PULOVER MUSTARD AND PEPPER  -  66,90 LEI

Cardiganul este una dintre cele mai flexibile și adaptabile piese vestimentare pe care o poate deține un bărbat. Pentru vremea rece cele mai potrivite sunt modele cu guler și material gros. Am ales un cardigan cu guler pentru că este o variantă mai stilată față de cel simplu, putând fi purtat și peste o cămașă sau tricou. Cu siguranță, colegul meu african va arăta de milioane în ziua în care-l va purta.


  MANGO MAN - CARDIGAN STEWARD- 249,90 LEI


Și pentru că portofelul este unul dintre cele mai potrivite cadouri pentru un bărbat, căci nu se demodează niciodată, e practic și poate fi asortat la diverse genți, curele sau chiar ținute, m-am gândit să-i fac o bucurie dăruindu-i acest accesoriu când ne vom întâlni pentru prima dată. Am ales un portofel pentru bărbați confecționat din piele naturală, încăpător, foarte elegant.

 STRELLSON - PORTOFEL DE PIELE - 179,90 LEI

N-a fost chiar așa greu! 
De altfel, cu un buget de cel mult două mii de lei, oricine va reuși să-și completeze rapid garderoba de pe Answear.ro cu accesorii și haine groase ce vor atrage, cu siguranță, complimentele tuturor celor din jur. 


- Articol SuperBlog 2019 -

Un comentariu:

Paula spunea...

Daaaa imi place answear.ro! Produse de trend si calitate la preturi bune. Imi place answear.ro si am mai descoperit un site de incaltaminte foarte bun chiar acum sunt pe el https://www.superlative.ro/ .Voi de unde va faceti cumparaturile?