sâmbătă

Discs Persil - tot ce-ți trebuie pentru rufe strălucitor de curate



Simplifică-ți rutina de spălare a rufelor și bucură-te de haine curate cu noul Persil DISCS!!!


Persil DISCS este primul detergent sub forma unor capsule predozate care combină patru beneficii într-un singur disc: puterea de îndepărtare a petelor, strălucirea, prospețimea de durată și grija față de țesătură. Persil Discs 4 în 1 este prima capsulă de pe piață cu 4 camere ce oferă 4 beneficii într-un singur produs. Combinația unică de enzime ce acționează asupra petelor dificile oferă rezultate remarcabile de curățare. De asemenea oferă strălucire hainelor, prospețime de lungă durată și este delicat cu țesăturile.

Mai mult decât spălarea și îndepărtarea petelor de pe hainele albe, Persil Discs se îndreaptă adesea spre menținerea albului acestora cât mai mult timp. Țesăturile albe, în timp, au tendința naturală de a se îngălbeni, chiar dacă sunt noi și au fost depozitate cu grijă. Piața de detergenți s-a dezvoltat și ea, ridicând standardele de curățenie. În formulele acestora există în mare parte agenți tensioactivi, produși extrem de ușor din petrol, enzime pentru eliminarea petelor cauzate de proteine, înălbitori pentru decolorarea petelor și coloranți albaștrii, fluorescenți pentru a contracara efectul de îngălbenire. 

Gelul din cele patru compartimente Persil DISCS se dizolvă imediat la contactul cu apa și eliberează putere în timpul procesului de spălare. Acum ai o putere de spălare de patru ori mai mare cu Persil DISCS pentru o curățare perfectă și rufe strălucitoare într-o singura capsulă ușor de folosit.

În plus, Persil DISCS te ajută să previi supradozarea și să economisești timp prețios.

* amestecul unic de enzime pătrunde în țesătură și îndepărtează chiar și cele mai încăpățânate pete;

* păstrează strălucirea culorilor hainelor tale;

* conferă un parfum de lungă durată;

* curăță în profunzime și are grijă de țesături;

* ușor de utilizat și prieten cu mediul datorită capsulelor predozate;

* disponibil în două variante, pentru o curățare în profunzime a hainelor albe, precum și a celor colorate.















Eu am primit kitt-ul de curățenie fiind membru al comunității BuzzStore, o comunitate de lideri de opinie (BUZZeri), în continuă creștere, a căror părere contează atât pentru cei cu care intram în contact zi de zi în mod direct sau prin rețelele de socializare, cât și pentru dezvoltatorii de noi produse și servicii. Buzzerii primesc spre testare, în mod GRATUIT, cele mai noi produse și servicii lansate pe piață. Dacă aceste produse și servicii ne sunt pe plac (sau nu), ne exprimăm părerea sinceră prin intermediul site-urilor de socializare, blogurilor sau în discuții libere cu prietenii, colegii sau familia.

Află cum îți poți face și tu vocea auzită și cum poți testa GRATUIT produse cu BUZZStore! 


Nu trebuie decât să faci parte din comunitatea BuzzStore, să participi la campanii, apoi să testezi cele mai noi apariții de pe piață, să păstrezi produsele gratuit și să transformi și punctele acumulate în bani. Înscrie-te acum în comunitate și fă-ți un cont accesând acest link! Să ai spor la testat!


Niciun comentariu: