sâmbătă

Jucăriile sexuale- când și cum le folosim




Jucăriile sexuale au fost folosite pentru prima dată cu mulți ani în urmă. Unele dintre jucăriile sexuale cum sunt dildo sau alte obiecte falice au devenit populare în Grecia antică. Dovezile sugerează că romanii au fost primii care au produs în masă jucării sexuale în scop comercial. Acestea erau construite din pietre netede, lemn, bronz sau orice alt material dur care era înfășurat în piele. Forma lor era fie lunguiață, fie triunghiulară sau sferică. Printre lubrifianți, cel mai des era utilizat uleiul de măsline.

Jucăriile sexuale- când le folosim?


Popularitatea jucăriilor sexuale este într-o continuă creștere, iar tabuurile legate de vibratoare și alte dispozitive au dispărut, treptat, pe măsură ce tot mai mulți indivizi și cupluri apelează la ele. Multe persoane nonconformiste folosesc deseori jucării sexuale pentru creșterea plăcerii sexuale. În comerț există variate tipuri de jucării sexuale care se potrivesc tuturor intereselor și preferințelor. În prezent, jucăriile sexuale capătă o nouă valență, specialiștii remarcând faptul că jucăriile sexuale pot oferi beneficii importante sănătății. Cercetări recente demonstrează că satisfacția în pat și satisfacția relațională variază pentru parteneri, în funcție de sexul lor dar, la modul general, cuplurile care pot explora noi moduri de intimitate, inclusiv testarea uneia sau mai multor jucării sexuale, au rezultate mult mai bune în menținerea pasiunii și dorinței pe termen lung.

Un studiu din 2019 spune că femeile și bărbații care au declarat o satisfacție sexuală crescută, și mulțumire față de propria viață sexuală, au raportat utilizarea jucăriilor sexuale împreună, alături de alte activități precum dușuri împreună, noi poziții în pat și programarea unor partide de sex. Cea din urmă, oricât de lipsită de romantism ar părea, este absolut necesară atunci când responsabilitățile, problemele sau stresul tind să ne afecteze viața sexuală. Dacă jucăriile sexuale reușesc să ne ajute relația sau duc la conflict depinde de deschiderea și nivelul de comunicare dintre doi parteneri.


Multe jucării sexuale pot fi greu de utilizat dacă nu știi care este metoda corectă. În unele cazuri, lucrurile pot deveni chiar periculoase dacă nu folosești în mod corespunzător o jucărie pentru adulți. De cele mai multe ori, ca să găsești cea mai bună jucărie sexuală, indiferent că este vorba despre un vibrator, un dildo, o jucărie anală sau oricare alt tip, trebuie să cauți informații pe mai multe site-uri sau sex-shop-uri online. Și nici atunci nu poți știi cu certitudine dacă jucăria respectivă este cea mai bună pe care o poți alege. La Sex Shop Erotic24 vei găsi mereu tot ce îți dorești pentru o viață sexuală împlinită. Fie că este vorba de o seară romantică sau o seară în care vrei să domini sau să fi dominat/ă aici găsești o selecție variată de articole de uz sexual!

Jucăriile sexuale- cum le folosim?


Sexul este unul dintre cele mai importante aspecte din viața unui cuplu, iar jucăriile sexuale au rolul lor. Multe cupluri le aleg pentru a-și condimenta sau pentru a reaprinde viata sexuală în cuplu, iar multe alte cupluri le folosesc în mod constant pentru experiențele unice pe care le oferă. Există foarte multe variante care fac minuni pentru că, pe lângă stimularea suplimentară pe care o oferă, le permite partenerilor să devină mult mai intimi, mult mai pasionali, și să aibă mult mai multă încredere în sine și în celălalt. 

De exemplu, un inel pentru penis sau un vibrator pot face diferența, dar există mult mai multe produse care pot face nopțile interesante: stimulente sexuale, jucăriile pentru cuplu sau chiar o lenjerie sexy, pot face diferența. Vizitează Erotic24cel mai orgasmic sex shop online din Romania!


Chiar dacă te consideri foarte experimentat atunci când vine vorba despre jucăriile sexuale, sau este prima dată când te gândești la o jucărie, una dintre priorități principale este să te asiguri că ești bine informat, astfel încât să poți lua cea mai bună decizie pentru nevoile tale. Citește câteva sfaturi pe care le poți urma ca să-ți vină mai ușor să folosiți împreună, în cuplu, jucăriile sexuale.

Alegerea trebuie să fie a doamnelor. Cu o ofertă așa de mare în domeniu, e imposibil să știi exact ce i-ar plăcea perechii tale. E de preferat să lăsăm doamnele să propună și să aleagă varianta care le surâde cel mai tare. Studiile oricum indică faptul că femeile preferă cel mai mult stimularea clitoridiană, așa că dacă, totuși, domnii se decid să le facă o surpriză partenerelor, ar trebui să țină cont și de acest detaliu.

Folosiți lubrifiant! Contează enorm un surplus de lubrifiere. Nu ezitați în a-l folosi fără rețineri! Stă la baza unui sex surprinzător! Indiferent ce jucărie folosiți, un lubrifiant va crea senzații de mare excepție.

Sex în trei - Da, în trei: tu, perechea ta și jucăria sexuală. Este un trio care nu poate fi învins sexual de nici o altă combinație! Mai ales dacă vă folosiți din plin și de o poziție avantajoasă, în care puteți utiliza jucăria preferată din plin, orgasmele voastre vor fi devastatoare!

Mult curaj și… cât mai multă acțiune! Dacă amândoi sunteți deschiși în a încerca lucruri noi, practic nimic altceva nu vă va mai putea reține de la acțiunea propriu zisă! Schimbați pozițiile în funcție de jucăriile sexuale preferate, folosiți-le combinat, utilizați prezervative stimulatoare, lubrifiere corespunzătoare și totul va deveni extrem de plăcut între voi.

Jucăriile sexuale sunt un plus în fiecare dormitor, persoanele sau cuplurile care dețin jucării erotice alungă monotonia și asigură spontaneitate și aduc varietate vieții lor sexuale. 

Și nu uitați! Igiena jucăriilor sexuale e un aspect extrem de important! Există produse speciale dezinfectante de curățire a jucăriilor de dormitor care nu numai că le igienizează, dar le și întrețin ca durată de viață. Apoi trebuie să aveți mare grijă și la felul în care le păstrați: există genți antifungice speciale.  


Niciun comentariu: