luni

 Floral’aise- aliatul tău pentru sănătatea intimă




Fie că ești mamă, soție sau iubită, zi de zi trebuie să faci față multor provocări ce țin de familie și agitația vieții cotidiene. Și-ți dorești să fii mereu puternică și încrezătoare. Poate ți se pare ciudat, dar îngrijirea zonei intime contribuie decisiv la starea ta de bine, chiar fără să-ți dai seama. 
Uneori, confortul vieții noastre are de suferit atunci când sănătatea intimă ne este afectată. Aceste probleme ne afectează calitatea vieții, armonia interioară și, mai ales, armonia vieții de cuplu. Cine s-a confruntat cu disconfortul cauzat de infecțiile intime știe că senzațiile asociate acestora te scot total din ritm. Grija pentru sănătatea ta intimă este foarte importantă. Cu siguranță, știi foarte bine cât pot fi de deranjate problemele vezicii urinare sau cât de neplăcută poate fi inflamația vaginală. Arsurile, mâncărimea, disconfortul general sunt doar unele dintre simptomele care însoțesc aceste probleme foarte neplăcute. Infecțiile intime îți pot umbri bucuriile zilnice. Și, de aceea, e normal ca orice femeie să-și dorească o sănătate intimă perfectă pentru a se putea bucura de tot ce viața are să-i ofere.

Care e secretul tău pentru sănătatea intimă?

Echilibrul zonei intime este foarte ușor de perturbat. Pe lângă tulburările hormonale sau metabolice, oboseala și stresul, cel mai adesea, sănătatea zonei intime este influențată de factori externi: igiena, stilul de viata, medicația, viața sexuală. 
Vaginita și candidoza bacteriana sunt printre infecțiile intime cu cea mai mare rată de recurentă, motivele pentru care ne confruntăm iar și iar cu simptomele supărătoare (secreții abundente cu miros înțepător, mâncărimi, uscăciune, dureri în timpul actului sexual) fiind multiple. Printre acestea se numără tratamentele cu antibiotice și/sau antifungice care distrug patogenii, dar și stratul protector de lactobacilli și creează astfel un mediu propice reinfectării, fluctuațiile hormonale din timpul sarcinii și alăptării, deficitul hormonal de la menopauză, utilizarea ovulelor cu spermicide locale sau a spălăturilor vaginale.

Toaleta intimă a unei femei este foarte importantă în primul rând pentru sănătatea acesteia și apoi pentru starea de confort oferită de o igienă adecvată. Flora vaginală și flora din zona vulvară este constituită din bacterii protectoare. Acest echilibru fragil trebuie respectat, deoarece atât excesul, cât și lipsa unei igiene corespunzătoare pot perturba și atrage după sine diverse infecții. Din păcate, multe femei adoptă un stil de igienă intimă excesiv deoarece afirmă că nu se simt confortabil din cauza secrețiilor naturale. 
Iată câteva sfaturi utile care te ajută să nu strici echilibrul fragil al florei intime. 
Este recomandat să te speli o dată, maximum de două ori pe zi în zona genitală. Pentru igiena tractului vaginal se recomandă spălăturile vaginale, realizate o dată pe lună cu ajutorul unui instrument special - irigator. 
Dușurile vaginale frecvente, deși se practică de foarte multe femei, sunt contraindicate. Toaleta intimă zilnică este deci rezervată regiunii vulvare. Însă, și un exces al toaletei în zona vulvară (mai mult de două ori pe zi) deteriorează stratul hidrolipidic protector al pielii. După fiecare spălare este bine să te ștergi foarte bine. Trebuie să mai știi și că hainele prea strâmte și din materiale sintetice favorizează umiditatea, condiții propice proliferării bacteriilor și ciupercilor. Alege întotdeauna materiale naturale cum este bumbacul sau mătasea.

Floral’aise întrerupe cercul vicios al infecțiilor vaginale


Echilibrul zonei intime este ușor de perturbat de factori precum tulburările hormonale sau metabolice, stresul, oboseala, stilul de viata, medicația, igiena și viața sexuală. Dar întotdeauna este mai ușor sa previi decât sa tratezi. Și, deși sună a clișeu, acest principiu se aplica foarte bine și când vine vorba de sănătatea și confortul intim. Este important de știut ca apariția acestor probleme este strâns legată de înmulțirea necontrolată a florei patogene, ce poate fi ținută sub control cu un ritual adecvat de îngrijire și cu soluțiile potrivite.

Printre diferitele produse care ne pot susține sănătatea intimă se numără și suplimentul alimentar Floral'aise, cu administrare orală, care are doar două ingrediente: lactobacili și vitamina A. Acest supliment poate să mențină echilibrul florei vaginale și să te scape de disconfortul intim. Se recomandă atât preventiv, cât și ca adjuvant în tratamentul diferitelor afecțiuni, în asociere cu antibiotice sau antimicotice.


Floral'aise este un supliment alimentar de mare ajutor femeilor, din adolescență până la menopauză, pentru sănătatea intimă, deoarece menține echilibrul florei vaginale și previne astfel apariția infecțiilor. Poate fi găsit în farmacii și bineînțeles poate fi comandat și online.

Floral'aise, fiind un supliment alimentar, nu poate fi considerat tratament, previne disconfortul intim, dar nu infecțiile vaginale. Nu tratează, ci este adjuvant, adică ajută în tratamentul afecțiunilor vaginale și se recomandă utilizarea lui, în completarea altor tratamente.

Floral'aise este un produs al companiei Biessen Pharma. Mai multe detalii referitoare la acest supliment poți găsi pe www.floralaise.ro.

Un comentariu:

Corina spunea...

Multumesc mult pentru link!