duminică

 Head & Shoulders 2 în 1 – pentru bărbații activi, fără compromisuri



Cine nu s-a confruntat cu probleme ale părului sau scalpului? Nimic nu se compară cu dezamăgirea după folosirea unui anumit produs pentru păr care nu a dat rezultatele promise. Bărbații nu sunt deloc străini de acest lucru, iar răspunsul stă în calitatea produsului folosit. Șampoanele ieftine din magazine sunt adesea net inferioare celor folosite de stiliști în saloane și acest lucru se observă. Deoarece aspectul plăcut al unui bărbat începe cu un păr bine îngrijit, poți lua în considerare sfaturi de la profesioniști sau poți folosi produse din game de top.
Recomandarea mea este să încerci cel mai nou produs din gama Head & Shoulders, conceput fără compromisuri la mijloc.  Fii fresh din cap până-n picioare cu primul gel de duș & șampon 2 în 1 pentru păr și corp! Este dur cu mătreața și delicat cu pielea, special creat pentru bărbații activi. Convinge-te și tu!
E soluția perfectă pentru fiecare bărbat: Șamponul 2 în 1 pentru păr și corp are un efect impecabil de curățare, oferindu-ți în același timp o stare generală de bine. Dacă ești un bărbat activ, mereu ocupat și îngrijirea scalpului și pielii tale este prioritară, cu siguranță îți dorești și o soluție eficientă pentru nevoile tale. Alege Head&Shoulders!!!
Avantaje: pentru corp și păr, lasă în urmă un parfum proaspăt, recipientul cu capac rabatabil este ușor de deschis și de închis cu o singură mână și poate fi păstrat cu susul în jos, pentru a te asigura că ai folosit toată cantitatea de produs.
Pielea ta va avea un parfum proaspăt și energizant, iar părul va avea un aspect sănătos și îngrijit. Datorită ingredientelor active, părul tău va deveni puternic și sănătos, vei simți un efect răcoritor asupra scalpului și foliculii capilari vor fi stimulați pentru a rezolva toate problemele, dar și pentru a te bucura de relaxare.
Șamponul- gel de duș pentru bărbați oferă senzația de perfecțiune într-un singur recipient: extractul de santal hidratează, revitalizează corpul și scalpul, redând strălucire părului, curăță și hidratează pielea, dând o senzație de curat și proaspăt. Miroase minunat și este un produs perfect pentru o călătorie, la sala de sport și acasă. Produsul este ideal pentru toate tipurile de piele și păr, este destinat pentru a satisface nevoile bărbaților mereu pe fugă, fiind special conceput pentru îngrijirea corpului și părului într-un singur pas.

Un comentariu:

Ionut spunea...

Un sampon foarte bun!