miercuri

FARMEC ne farmecă cu gama ASLAVITAL MINERALACTIV

    Serurile și fiolele care conțin ingrediente benefice pentru ten nu ar trebui să lipsească din trusa de înfrumusețare a niciunei femei. Indiferent de vârstă, tenul are nevoie de îngrijire specifică, iar eu, de când mă știu, am găsit la Farmec o selecție de seruri și fiole adecvate unor spectre vaste de probleme ale pielii.
Tocmai de aceea, multe din produsele mele preferate sunt de la acest brand - ador fiolele cu acid hialuronic, recomandate în curele intensive de hidratare. Acestea favorizează creșterea elasticității pielii și diminuarea ridurilor și pot fi folosite pentru orice tip de ten, de la cel normal, gras, uscat până la tenul matur. De asemenea, din colecția mea mai fac parte și fiole cu Colagen, dar și fiole de regenerare celulară. Datorită ingredientelor active ale acestor produse, ridurile sunt atenuate, iar pielea va fi mult mai hidratată și își va recăpăta elasticitatea.

    Fiolele antiacnee, serul corector pentru ten, buze, frunte sau pentru conturul ochilor, dar și fiole hidratante pentru detox - toate aceste produse sunt preferate de fetele mele. Poți beneficia și tu de cele mai noi tehnologii dermatologice, alegând seruri și fiole de calitate pentru un ten luminos, revigorat și fără imperfecțiuni!

    Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, modernizează gama Aslavital Mineralactiv prin adaptarea la noile trenduri în domeniul cosmetic și la nevoile actuale de protecție împotriva poluării urbane ale consumatorilor. Astfel, prima gama românească creată pe baza Argilei 100% naturale, provenită din munții Pădurea Craiului, un ingredient local unic, conține 15 produse cu formulări inovatoare. Pe patru din ele le-am încercat și eu:
1. Apa micelara cu argila – care curata bland tenul si are o actiune completa de antipoluare si eliminare a efectelor stresului urban;
2. Fiole hidratante Detox – care actioneaza sinergic pentru captarea si mentinerea umiditatii la suprafata pielii, concomitent cu detoxifierea ei;
3. Masca Detoxifianta cu carbune – structura filmogena acționează sinergic cu carbunele din masca, fiindu-i îmbunatatite proprietățile de absorbtie, purificare și detoxifiere
4. Crema lift ultra-activa – care are o combinatie unica de extracte si ingrediente naturale cu proprietati antirid, care maresc elasticitatea pielii, regenereaza si hidrateaza intens tenul.Despre Aslavital

    „Aslavital este un brand unic în România, datorită valorificării unui ingredient special – Argila naturală de proveniență locală, cu efecte terapeutice extrem de valoroase în medicina alternativă, cosmetică, cât și multiple alte domenii. Brandul este unul foarte apreciat de către consumatorii noștri, decizia de a moderniza în acest an întreaga gamă Aslavital Mineralactiv venind firesc și natural. Am inovat formulările produselor, păstrând ingredientele naturale, pentru a oferi consumatorilor noștri soluții extrem de sigure în utilizare, cu o eficacitate sporită, demonstrată prin măsurători instrumentale și am modernizat ambalajele, care acum integrează un design mai dinamic și memorabil. La nivel de compoziție, principalul element de noutate în gamă este Cobiodefender-ul EMR, primul ingredient activ care acționează în vederea reducerii alterărilor biologice din piele, asigurând protecția tenului împotriva stresului urban și a poluării. Noile formulări protejează foarte bine tenul de poluarea și agresiunile mediului înconjurător, fiind concepute special pentru a veni în întâmpinarea celor mai elaborate necesități și cerințe ale consumatorilor noștri”, a declarat Claudia Pălăcian, Manager de Produs Farmec.

    Gama Aslavital Mineralactiv asigură un program de îngrijire a tenului prin mineralizare, regenerare, detoxifiere și antipoluare urbană, aducând o infuzie de tinerețe și naturalețe tenului. Aceste beneficii se datorează asocierii unice dintre Argila provenită din munții Pădurea Craiului, un regenerator fizic deosebit de puternic, Cobiodefender-ul EMR, un agent antistres specific, cu un rol esențial în revitalizarea metabolismului celular și repararea epidermică și complexul Ferulan, bogat în acid Ferulic, unul dintre cei mai puternici antioxidanți cunoscuți.

    Produsele din gama Aslavital Mineralactiv, create toate pe baza Argilei 100% naturale, netratate chimic, în componența căreia se regăsesc peste 20 minerale naturale, soluționează problemele distincte ale tenului, în special ale celor sensibile, ușor iritabile, și se adresează unei plaje largi de consumatori, cu vârste cuprinse între 25 și 40-55 ani.

    Gama Aslavital Mineralactiv asigură un program complet de îngrijire prin mineralizare, regenerare, detoxifiere și antipoluare urbană, aducând o infuzie de tinerețe și naturalețe tenului sensibil. Efectul puternic detoxifiant, mineralizant și regenerant al argilei este completat de Cobiodefender-ul EMR: primul ingredient activ care acționează pentru a reduce alterările biologice din piele, rezultate în urma expunerii la radiațiile electromagnetice, lumina vizibilă albastră și poluarea electronică.

    Complexul de ingrediente argilă netratată chimic, Cobiodefender EMR și Acid Feluric, asigură:
  • întărirea barierei naturale a tenurilor sensibile, iritabile,
  • un scut de protecție împotriva penetrării în piele a noxelor, prafului, impurităților,
  • reducerea efectelor negative ale expunerii la lumina albastră,
  • proprietăți antioxidante și antitoxice.
    Produsele se adresează tenului sensibil fiind produse hipoalergenice, fără parabeni, cu Argilă 100% naturală și Cobiodefender EMR. până la urmă, orice ten poate deveni sensibil! Știai că 60% din persoane au tenul sensibil!?
    Iată încă un motiv în plus să încerci noua gamă Aslavital Mineralactiv de la Gerovital.
    
    Gama Aslavital Mineralactiv este deja disponibilă în magazinul online www.farmec.ro și în rețeaua de magazine de brand Farmec și Gerovital, urmând ca de la mijlocul lunii octombrie să poată fi achiziționată și din hypermarketuri, supermarketuri și magazinele de specialitate din țară.


Un comentariu:

Elena spunea...

Multumesc mult pentru recomandari!