vineri

 Trei motive pentru care te vei îndrăgosti la prima degustare de băuturile vegetale ALPRO







Din 1980 ALPRO este pionier al plantelor, un guru al sănătății și a tot ce e gustos. De aceea, imposibilul devine posibil! Astfel, tu nu trebuie sa renunți la preaiubitul gust de lapte și nici sa faci vreun compromis, pentru că Shhh… THIS IS NOT M*LK îți oferă gustul mult dorit.

Pare imposibil, știu... Dar, doar așteaptă până la prima înghițitură și o să te convingi singur.

1. Gustul perfect de lapte

O-V-Ă-Z! Îți vine să crezi? Atât de simplu, dar atât de delicios!!!
Din plante pentru iubitorii gustului de lapte!

Shhh… This is Not M*lk este o băutură vegetală pe bază de ovăz, cu adaos de calciu și vitamina D, contribuind astfel la aportul zilnic din acești nutrienți esențiali. Ba chiar mai mult decât atât, nu conține zahăr. În plus, nu este doar o simplă băutură. Sunt, de fapt, chiar două! Ca toate gusturile să fie mulțumite, există două opțiuni. Gustul bogat și cremos al variantei Whole (3,5%) și gustul fin și blând al variantei Semi (1,8%).

2. ALPRO e foarte bun atât pentru tine, cât și pentru Planetă!

Alpro este un brand a căror valori sunt grija pentru tine, dar și pentru Planetă! Consumul de plante are un impact semnificativ asupra mediului. Cu cât mai multă lume consumă în meniul zilnic alimente pe bază de plante, cu atât este mai bine pentru Planetă, reducând emisiile de carbon. Poți contribui și tu la protejarea Planetei cu fiecare înghițitură! Alpro Shhh… This is Not M*lk este un produs pe baza de ovăz, ceea ce înseamnă că aduce o contribuție atât pentru tine* cât și pentru mediul înconjurător.

3. Această băutură minune conține calciu necesar pentru menținerea sănătății sistemului osos. 

Consumă Alpro ca parte a unei diete variate, echilibrate și a unui stil de viață activ.


Și iată cum te poți bucura acum mai mult de aceste minunate băuturi vegetale! 

Folosește codul de reducere ALPRO și ai 15% reducere la orice produs Alpro disponibil pe eMag în perioada 20 – 30.06.2022. 

Desigur, poți împărți acest cod de reducere cu prietenii tăi și, astfel, să vă bucurați împreună de gustul unic Alpro Shhh… This is Not M*lk!

O vară minunată în continuare!


Niciun comentariu: