luni

Cum creștem imunitatea copiilor (și nu numai) cu ajutorul mierii




Odată cu venirea timpului rece, sistemul nostru imunitar devine mai sensibil și mai receptiv la virusurile gripale și la răceli. Se știe că cei mai afectați sunt copiii, pentru că nu au sistemul imunitar complet dezvoltat și, de aceea, sunt foarte predispuși să contacteze diverse virusuri, odată cu intrarea în colectivitate la creșă, grădiniță sau școală. De asemenea, persoanele în vârstă sau cele care prezintă anumite carențe de vitamine și minerale, sunt predispuse frecvent la răceli sau gripă. Tocmai de aceea, este foarte important să ne asigurăm din timp că organismul nostru este pregătit pentru a înfrunta dușmanii invizibili care provoacă afecțiuni de tipul virozelor, gripei sau bronșitelor. 

Mierea ajută la creșterea imunității


Când vine vorba de sănătate în sezonul rece, pe buzele tuturor stă cuvântul "imunitate": cum și, mai ales, ce să facem pentru creșterea imunității organismului? Cei mai mulți oameni apelează la produsele apicole, la recomandarea specialiștilor.

Și fie că este vorba despre miere, propolis, lăptișor de matcă sau polen, cu toții știm că beneficiile acestor produse apicole au fost recunoscute încă din cele mai vechi timpuri. Astfel că, pentru a preveni răcelile și gripele, borcanul cu miere din bucătărie poate fi de mare ajutor și astăzi. Din fericire, acum avem la îndemână o paletă mult mai largă de produse naturale, cu ingrediente apicole, care ne ajută să facem față cu brio provocărilor anotimpului rece. 

Recomandarea mea


Produsul meu preferat este Royale Cocktail (Apidava), un amestec din miere, polen și lăptișor de matcă, un adevărat cocktail de energie și sănătate. Medicii îl recomandă și în caz de suprasolicitare fizică și intelectuală, deficiențe imunitare, întârzieri de creștere la copii, stări de slăbiciune, reumatism, afecțiuni hepatice, etc.

Sfat:

Dacă simțiți că vă încearcă răceala, beți cât mai multe ceaiuri în care să adăugați lămâie și un astfel de amestec de miere.

La fel de multe beneficii are și propolisul, considerat un antibiotic natural. Albinele îl folosesc pentru a dezinfecta stupul. Aceeași acțiune antibacteriană o are și în organismul nostru. Poate fi administrat sub formă de praf, grăuncioare sau sub formă de tinctură de propolis. Eu vă recomand delicioasele bomboane cu miere, în varianta cu propolis, (dar și pe cele cu ghimbir) de la Apidava - un mic răsfăț dulce ce ne ajută de fiecare dată atunci când avem probleme cu gâtul, când suferim de răgușeală sau când ne confruntăm cu răceala sau cu gripa.




Te invit să descoperi și tu cele mai miraculoase combinații cu miere, cu efecte benefice asupra imunității organismului, de la Apidava!


19 comentarii:

Adriana Ivan spunea...

Eu consider mierea un aliment minune. Consumăm miere, mai ales în perioada răcelilor. Acest cocktail nu l-am încercat încă, dar îl voi încerca cu prima ocazie.

Copila cu zambete spunea...

Mierea e un produs excelent pentru sănătatea organismului, oferă multiple beneficii!

Mihaela Nistor spunea...

Mi-am propus si eu sa iau in fiecare dimineata o lingurita de miere sau cocktail de la Apidava pentru imunitate.

Unique by MM spunea...

Folosesc de ani de zile produsele apicole, iar cocktailul cu miere, propolis și lăptișor de matcă îmi este cel mai bun aliat pentru ficat și doza de energie.

Anonim spunea...

Au sosit la noi produsele. De mare ajutor sunt, caci in perioada asta ne luptam cu raceala.

Madalina Marincas Pintea spunea...

Miererea e tare utila, atât la copii, cât și la adulti. Nu imi place in mod special, dar incerc să o introduc in alimentatie.

Oana Alexandra spunea...

Eu folosesc de la ei niste picături de propolis, le pun in general in smoothie-uri. Este foarte important sa avem grija si de imunitatea noastra

Beauty With Camy spunea...

Mierea este nelipsita din casa noastra, mai ales aceasta. 😊

Dream big little girl spunea...

Sunt minunate produsele de la Apidava. Si noi luptam impotriva racelilor cu remedii naturiste

Albu Steluta spunea...

Intr-adevar, produsele de la Apidava sunt foarte bune! Si noi le folosim!

Catalina Coman spunea...

Si eu ii imunizez pe cei mici cu produse cu miere. :d Le si place si e si sanatoasa.

Rokolla spunea...

Chiar daca este grupa mare la gradi, tot simt nevoia sa-i mai administrez produse pentru intarirea imunitatii. Foarte bune propunerile tale

Bratu Gabriela spunea...

Eu cred ca mierea și produsele apicole sunt excelente și chiar au o putere mare de imunizare!

Ioana spunea...

Buna idee! Tocmai ce eram in cautare de imunostimulatoare pentru ca m-a lovit astenia de toamna.

Cristina Z. spunea...

Am comandat in trecut produse de la Apidava, dar nu am testat si aceasta miere. Pe viitor sigur! Au produse bune si am fost multumita de ele. :)

Dana Otet spunea...

Imi place mult produsele de la Apidava. In principiu, am incercat multa miere de la ei

Simona spunea...

Sunt tare bune produsele de la Apidava. Tot ce e facut de albinute ajuta cu imunitatea organismului. 🤗

Stefan spunea...

Foarte bune si sanatoase! Recomand, mierea este un aliment minune pentru corp. Va mai dau si eu un sfat. Faceti un sport, orice. Sa va povestesc ce am patit.. nu prea faceam miscare si fratele meu, genial ce a facut. Mi-a cumparat o bicicleta profi (de pe https://www.bikexcs.ro/ ,aruncati un ochi sa vedeti despre ce vorbesc) si mi-a fost cumva sa o tin in casa... si am inceput sa ies la plimbari. Mi-a placut atat de mult cum ma simteam dupa incat acum ies regulat, si nu doar cu bicileta! Faceti orice fel de miscare, o sa va schimbe viata. Bafta tuturor!

daniela spunea...

Nu va dati seama ce inseamna sanatatea pana cand nu o mai aveti. Am trecut printr-o experienta ce m-a facut sa constientizez asta... de atunci am mare grija de mine si fac des tratamente cu suplimente nutritive si naturale ca sa imi ajut organismul. Va sfatuiesc sa faceti la fel, eu imi cumpar suplimentele de pe https://www.onlinefarmacia.ro/ dar sunt o multime de site-uri, sau farmacii sau magazine naturiste. Multa sanatate!!