miercuri

Și familia ta merită un mic dejun echilibrat- încearcă cerealele sănătoase de la Nestle!






Mulți dintre noi alegem să mâncăm cereale la micul dejun pentru că este cea mai rapidă și simplă variantă de mâncare pentru dimineață. La micul dejun, ai nevoie de ceva sănătos și consistent care să te țină în formă până la prânz. De aceea, cerealele trebuie neapărat să facă parte și din meniul tău de dimineață. De curând, datorită participării la una din campaniile BUZZSTORE, am descoperit cerealele Nestle Cheerios OVĂZ, disponibile în două variante: Cheerios ovăz și Cheerios ovăz, măr și scorțișoară, care sunt foarte gustoase, au un conținut scăzut de zaharuri și oferă energia de care ai nevoie întreaga zi.

Numeroase studii au demonstrat că cerealele integrale, consumate în mod regulat, aduc numeroase beneficii organismului. Dintre acestea cele mai importante sunt: menținerea glicemiei la un nivel normal, o inimă sănătoasă, asigurarea unei bune digestii și menținerea unei greutăți corporale corespunzătoare. La prepararea  cerealelor integrale se folosesc boabele întregi, nedecorticate, păstrându-se astfel intacte toate elementele esențiale. Fiecare parte a bobului are valori nutritive specifice și tocmai această combinație este eficientă pentru sănătate. Cerealele integrale conțin multe vitamine (în special complexul de vitamine B) și minerale (fier, magneziu, fosfor și zinc). Au puține grăsimi saturate și multe grăsimi nesaturate, nu au colesterol și conțin antioxidanți. O porție de cereale integrale poate asigura prin consumul la micul dejun sau prin consumul la mesele principale de pâine integrală, orez integral, germeni de grâu și porumb.

Răsfață-te cu un mic dejun copios- alege Nestle Cheerios OVAZ!

Un mic dejun echilibrat este cel mai bun început de zi pentru tine și familia ta. Ai nevoie de o combinație de carbohidrați, fibre, proteine, vitamine și minerale. Pentru că se regăsesc în majoritatea mâncărurilor, practic poți mânca orice îți place, câtă vreme alegi pentru micul dejun diferite grupe de alimente: cereale, fructe și lactate - și, desigur, un pahar de apă. O porție de mărime potrivită din fiecare dintre aceste grupe alimentare vă va pregăti pentru ziua care urmează. 

Nestle Cheerios OVĂZ sau Cheerios OVĂZ, MĂR și SCORȚIȘOARĂ cu gust de mere și scorțișoară, o importantă sursă de fibre, oferă combinația potrivită de gust și beneficii și se pot combina cu diferite tipuri de lapte sau alternative pe baza de plante, iaurt, miere, semințe, fructe pe gustul fiecăruia din familie, chiar al celor care preferă un gust mai putin dulce. Nu conțin arome artificiale, ulei de palmier și un necesită timp de hidratare.

O zi reușită începe de dimineață - descoperă și tu Nestle Cheerios OVĂZ pentru un mic dejun copios și sănătos!


Iar dacă vrei să participi la campaniile de testare de pe platforma BUZZStore nu trebuie decât să-ți faci un cont aici! Succes!

Un comentariu:

Laura spunea...

Multumesc pentru recomandare ;)